Vykuřovadla Rymer Bylinářské tradice, Wolf-Dieter Storl 300 stran

Vykuřovadla Rymer Bylinářské tradice, Wolf-Dieter Storl 300 stran

Zboží je trvale vyřazeno.

Chcete-li proniknut do kouzelného světa léčivých rostlin a dozvědět se skutečně vše potřebné, tato kniha psaná osobitým způsobem Wolfa Dietera Storla by vám neměla uniknout.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kniha Bylinářské tradice na svých 305 stranách nabízí úžasný pohled do světa léčivých bylin. Její autor Wolf Dieter Storl, kulturní antropolog a etnobotanik, přes dvacet let vyučoval na různých univerzitách v USA, Indii a Evropě a má na svém kontě již mnoho knih zaměřených na využití darů přírody.

Publikace vás zavede do bylinářských tradic celého světa. Dozvíte se zde něco o historii dlouhé bylinkářské tradice i filozofii západní fytoterapie. Pokud jdete rádi do detailu, jistě vás zaujme část knihy věnující se látkovému složení bylin. Na stránkách samozřejmě nechybí praktické tipy na zahradní bylinky, léčivou zeleninu a jejich využití v kuchyni i při péči o tělo. Autor vás svým osobitým přístupem také seznámí s tím, jak lze rozmlouvat s rostlinami.

JAK NA VYKUŘOVÁNÍ?

Uhlík umístěte buď přímo mřížku kadidelnice, nebo (pokud máte kadidelnici bez mřížky), naplňte kadidelnici asi do ¾ pískem nebo himalájskou solí. Písek ani sůl není třeba po každém vykuřovaní měnit, stačí odebrat již použitý uhlík se zbytky vykuřovadla. 

Sůl není vhodná do všech druhů kadidelnic! (např. RAKU, kovových či vyrobených z porézních materiálů). 

Do pinzety či kleští na uhlíky uchopte rychlozápalný uhlík a sirkou nebo zapalovačem ho zespoda zapalte. Počkejte 15-20 sec. než uhlík přestane jiskřit a vydávat kouř, položte jej do kadidelnice na písek.

Po cca 30 sec., kdy se uhlík začne zbarvovat do šeda již můžete na uhlík sypat vykuřovadlo. Uhlík hoří 20-80 minut (podle velikosti) a během této doby můžete kdykoliv podle potřeby vykuřovadlo přisypat.

Pro vykuřování bylin a vonných dřev (např. palo santo, cedrové dřevo) použijte plátek mica. 

Upozornění: Vykuřovadla a tyčinky zapalujte v dobře větraných místnostech, kouř neinhalujte ani nevdechujte. Vykuřovadla nikdy nezapalujte přímo, musí se zahřát, ne zapálit. Během hoření nenechávejte kadidelnici s uhlíkem bez dozoru, uhlík lze uhasit pouze vhozením do vody.

Společnost Rymer se zabývá prodejem vykuřovadel a dalších souvisejících rituálních produktů. Nabízí široký sortiment nejvyšší kvality - to znamená bez syntetických příměsí, syntetických vonných látek a barviv.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Michael Rymer , Dvůr Králové nad Labem, Česká republika

Z blogu2

Fytoterapie aneb Terapie prostřednictvím zázraků z přírody

Sedmikráska a kopretina: bylinky pro zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?