Ecce Vita Bylinný čaj sypaný Anti-age 50 g

Ecce Vita Bylinný čaj sypaný Anti-age 50 g

Značka: Ecce Vita
Balení:
261
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Bílá Labuť > 2 ks

Originální směs bylin podle receptury a dlouholetých zkušeností Ecce Vita s obsahem kozince, pupečníku a indického ženšenu.  

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinný čaj Anti-age Ecce Vita s originální bylinnou recepturou obsahuje kozinec blanitý, který podporuje přirozenou obranyschopnost a imunitní systém, je to antioxidant, napomáhá udržovat normální hladinu cukru a podporuje činnost kardiovakulárního systému a ledvin. Pupečník asijský přispíva k normálnímu trávení a podporuje činnost cévní soustavy (těžké nohy). 

Indický ženšen podporuje energii a vitalitu, pomáhá tělu vyrovnat se se stresem. Klanopraška čínská podporuje normální funkci jater. Gynostema je antioxidant, pomáhá k udržení normální hladiny lipidů a cukrů v krvi, přispívá k normálnímu stavu kardiovaskulárního systému. Rakytník řešetlákový přispívá k normální funkci imunitního systému, normálnímu trávení a stavu pokožky. Brahmi je antioxidant a podporuje duševní zdraví a kognitivní funkce.

Příprava: 1 čajovou lžičku směsi (2 g) zalijte vroucí vodou (200-250 ml) a nechte vyluhovat 15-20 min).

Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Nevystavujte slunečnímu záření.

Dávkování: 1 čajová lžička (2 g) 1-3x denně nezávisle na jídle. Pít nejpozději 4 hodiny před spaním. Směs je energizující.

Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Ecce Vita využívá síly bylin pěstovaných na biofarmách a vyrábí z nich vysoce kvalitní doplňky stravy ve formě kapslí nebo čajů. Produkty neobsahují konzervační ani žádné chemické látky a nesou certifikáty jako USDA či Košer kvalita.

Užití: vnitřní

Země původu: Česká republika

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?