Numi Organic Tea Bylinný čaj Honeybush

Numi Organic Tea Bylinný čaj Honeybush 18 ks, 43,2 g

Numi Organic Tea Bylinný čaj Honeybush

Značka: Numi Organic Tea
Certifikáty: USDA ORGANIC
Certifikát USDA ORGANIC
Zboží je trvale vyřazeno.

Bylinný čaj Honeybush vás okouzlí svou podmanivě medovou vůní a chutí, obsahuje prospěšné antioxidanty a chrání tělo před působením volných radikálů.

Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinný čaj Honeybush Numi je vyrobený z organicky pěstovaného keře honeybush a je typický svou bohatou zemitou chutí se sladkými medovými tóny. Je bohatý na zdraví prospěšné antioxidanty, a jeho pravidelná konzumace tak brání organismus před působením volných radikálů a předčasným stárnutím buněk.

Bylinný čaj Honeybush je vhodný ke konzumaci kdykoliv během dne. Neobsahuje kofein, takže ho bez obav můžete pít i večer před ulehnutím. Honeybush je bohatý na vitaminy, minerální látky a antioxidanty, a je tak vhodným doplňkem zdravého životního stylu chránícím organismus před předčasným stárnutím buněk i civilizačními chorobami. Jeho podmanivá medová vůně a chuť si vás okamžitě získá.

Příprava: Sáček s čajem vložte do hrnku/šálku a přelijte vroucí vodou a nechte 5-6 minut louhovat.

Tip: Bylinný čaj Honeybush se výborně hodí také pro přípravu ledového čaje. Hotový čaj vychlaďte a nalijte do sklenice s ledem.

Numi Organic Tea je americká společnost věnující se výrobě čajů. Pyšní se vysokou prestiží díky nejvyšší kvalitě ingrediencí a vynikajícími chutěmi výsledných čajů a čajových směsí. Vizí Numi je pozvednout zážitek z čaje skrze jeho kvalitu a závazek k životnímu prostředí a celosvětovému společenství. Díky promyšlené volbě zdrojů, výrobě a balení minimalizuje společnost dopad na planetu. Krabičky jsou z 85 % vyrobeny z recyklovaného odpadu, potištěny sojovým inkoustem a bez zbytečné balicí folie. Čajové sáčky tvoří pouze 100% rozložitelný papír, který je plně kompostovatelný a vyrobený z materiálu Futurama Natureflex. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Bylinné čaje

Výrobce: Numi Organic Tea, P.O.Box 20420 , CA 94620, Oakland, Spojené Státy Americké

Z blogu6

7 tipů jak vybrat čaj jako dárek

Čajový miniprůvodce

Filantropické Numi čaje

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Rooibos: červený čaj z Afriky

Zahřejte se čajem

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?