Čaj šípkový se soforou

Čaj šípkový se soforou

Značka: ostatní
Zboží je trvale vyřazeno.

Čaj obsahuje pupeny sofory a plody šípku, jenž jsou velmi bohaté na vitamin C a rutin. Tyto mikroživiny příznivě působí na pevnost a pružnost cév a napomáhají zvyšovat celkovou imunitu a odolnost organismu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čaj obsahuje pupeny sofory a plody šípku, jenž jsou velmi bohaté na vitamin C a rutin. Tyto mikroživiny příznivě působí na pevnost a pružnost cév a napomáhají zvyšovat celkovou imunitu a odolnost organismu proti infekcím.

Sofora neboli jerlín japonský je jedním z nejvýznamnějších zdrojů rutinu. Ten zpevňuje křehké stěny krevních kapilár a zvyšuje pružnost cév. Snižuje také nežádoucí cholesterol a pomáhá upravovat vysoký krevní tlak. Je výborný při potížích s křečovými žilami a viditelně rozšířenými a popraskanými žilkami v obličeji.

Šípek je přírodní polyvitamin, obsahuje velké množství vitamínu C, aminokyselin a stopových prvků. Kromě výrazné podpory imunity, zlepšení stavu při nachlazení a chřipkových onemocněních, dává do pořádku i problematické zažívání. Dopomáhá také ke kvalitnějšímu vstřebávání rutinu a zvyšuje tak jeho účinek.

Příprava: Zalijte jeden sáček vroucí vodou, a nechejte 15 minut louhovat.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Žíly a krevní oběh

Užití: vnitřní

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?