Naturalis Camu Camu, bio 100 g

Naturalis Camu Camu, bio 100 g

Značka: Naturalis
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Plody Camu Camu jsou bohatým přírodním zdrojem vitaminu C. Jejich dužina má šťavnatou kyselou chuť a prášek z ní vyrobený si snadno přidáte do kaše nebo třeba smoothie.

Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Prášek z plodů camu camu snadno přidáte do kaše, smoothie či jogurtu. Camu camu je mimořádně bohatým přírodním zdrojem vitaminu C a jeho plody také dodávají tělu vitaminy řady B, vápník, draslík, aminokyseliny a rostlinné bílkoviny.

Exotické ovoce camu camu pochází z Amazonie. Jihoameričtí Indiáni ho užívali pro dodání energie. Prášek je vyrobený z dužiny jeho plodů, která má šťavnatou kyselou chuť, a obahuje množství vitaminu C. Můžete ho použít jako přísadu do snídaňových kaší nebo třeba smoothie. Vitamin C podporuje normální imunitní funkce, podílí se na ochraně buněk před oxidačním stresem a napomáhá udržet normální tělesnou energii. Funguje jako prekurzor při tvorbě kolagenu, který hraje roli při zachování optimálního stavu pohybového aparátu, zubů, pokožky, cévní soustavy, a také podporuje normální energetické spalování

Tip: Prášek lze přimíchat do jogurtu, cereálií, kaší či dalších tepelně neupravovaných pokrmů.

Dávkování: Dospělí užívají 1 zarovnanou čajovou lžičku 1-2x denně. Děti od 3 let 1 lžičku 1x denně.

Upozornění: Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Český prodejce Naturalis nabízí ve svém sortimentu oblíbené superpotraviny, které patří mezi ty nejkvalitnější na trhu. Mají výjimečné výživové vlastnosti a mohou se pyšnit výbornou vstřebatelností.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Gloobe corp. s.r.o. , Zelená 487 , 252 62, Horoměřice, Česká republika

Z blogu8

5 prášků, sirupů či šťáv pro pevnou imunitu

Abeceda pro lepší imunitu

Camu Camu – amazonský bojovník s oxidačními procesy

Co jíst, abyste měli krásné zdravé vlasy

Fenomén: Civilizační choroby

Proč jsou superpotraviny super

Proč potřebujeme vitamíny a jak se v nich vyznat

Super ovoce Camu camu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?