Kiss My Face Corp. Castillské mýdlo Lavender Tangerine 502 ml

Kiss My Face Corp. Castillské mýdlo Lavender Tangerine 502 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Univerzální castilské tekuté mýdlo s vůní levandule a mandarinky můžete použít k hygieně celého těla včetně vlasů, ke koupání domácích mazlíčků, nebo jen tak k mytí rukou. Tekuté mýdlo obsahuje pouze přírodní ingredience, takže nevysušuje pokožku tak, jako běžně prodávaná mýdla či sprchové gely. Nemusíte se proto bát přesušení a následného nepříjemného pnutí a praskání pokožky. Složení je navíc

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Univerzální castilské tekuté mýdlo s vůní levandule a mandarinky můžete použít k hygieně celého těla včetně vlasů, ke koupání domácích mazlíčků, nebo jen tak k mytí rukou.

Tekuté mýdlo obsahuje pouze přírodní ingredience, takže nevysušuje pokožku tak, jako běžně prodávaná mýdla či sprchové gely. Nemusíte se proto bát přesušení a následného nepříjemného pnutí a praskání pokožky. Složení je navíc obohaceno o olivový a jojobový olej. Pokožka proto bude po použití jemná a vláčná.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Kiss My Face Corp., 144 Main Street , 12525-0224, Gardiner NY , Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?