MEDintim Caya Diafragma pesar 1 ks

MEDintim Caya Diafragma pesar 1 ks

Značka: MEDintim
Balení:
1691
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 1 ks

Vaginální diafragma v univerzální velikosti funguje na principu bariérové antikoncepce. Antikoncepční účinnost je srovnatelná s pánským kondomem a lze ji ještě zvýšit použitím spermicidu.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vaginální pesar Caya Diafragma funguje jako bariérová nehormonální antikoncepce. Tato metoda funguje na principu mechanické překážky mezi spermiemi a vajíčkem, a tím brání nechtěnému oplodnění. Pesar je vyroben z měkkého analergického antibakteriálního lékařského silikonu, který poddajný a snadno se zavádí do pochvy.

Pesar je vhodnou metodou ochrany před nechtěným početím pro ženy, které nemohou nebo nechtějí užívat hormonální antikoncepci. Silikonová diafragma se zavede těsně pod děložní čípek, kde zachytí spermie a zabrání tak jejich proniknutí do dělohy. Antikoncepční účinnost pesaru je srovnatelná s pánským kondomem a lze ji ještě zvýšit použitím spermicidního gelu. Vaginální pesar se vyrábí v jedné univerzální velikosti, která je vhodná pro většinu žen. Diafragmu by si neměly pořizovat pouze ženy se zakloněnou dělohou, drobné ženy s úzkými boky či ženy, které trpí na časté záněty močopohlavního ústrojí. V těchto případech by použití pesaru nebylo pohodlné a hlavně natolik účinné.

Diafragma Caya je vhodnou alternativou mezi hormonální antikoncepcí a klasickými kondomy. Lze ji opakovaně používat až po dobu dvou let, což z ní dělá oproti kondomům finančně výhodnější a také ekologičtější záležitost. Na rozdíl od hormonální antikoncepce pesar nemá vliv na zdraví ani menstruační cyklus ženy a je tak vhodná bezprostředně po porodu, během kojení i při plánovaném rodičovství.

Tip: Pesar může zavést do pochvy i s několikahodinovým předstihem, nejpozději však 15 minut před pohlavním stykem.

Upozornění: Se zavedeným pesarem se nekoupejte. Pesar nepoužívejte při menstruaci a vaginální infekci. Nepoužívejte dříve než 6 týdnů po porodu či po potratu.

Hlavním cílem značky MEDintim je přinést pohodu a radost při používání kvalitních produktů, které jsou orientovány na ženské intimní problémy či potřeby. Veškeré produkty značky jsou vyráběny v Evropě podle německých standardů kvality a exportují se do mnoha zemí světa.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: DISTLER Medizintechnik GmbH, Mörfelder Straße 45 , 64546, Mörfelden-Walldorf, Německo

Z blogu3

Antikoncepce – Jde to i jinak

Caya pesar - Alternativa k hormonální antikoncepci

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?