MÁDARA CC krém, light beige 40 ml

Anti-Pollution CC Cream SPF15: Light Beige

MÁDARA CC krém, light beige 40 ml

Anti-Pollution CC Cream SPF15: Light Beige

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
749
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

CC krém s Aloe vera a kyselinou hyaluronovou sjednotí odstín pleti, hydratuje ji po celý den a současně ji chrání před podrážděním i UVB a UVA zářením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hyaluronový CC krém od značky MÁDARA má inovativní, hedvábně jemnou texutru, která se snadno nanáší a dokonale splyne s pletí. Krém neobsahuje vodu, ale jeho základ tvoří šťáva z Aloe vera, která v kombinaci s dalšími látkami hydratuje pleť. Odstín light beige je vhodný pro světlejší odstíny pleti. SPF 15 poskytuje pleti lehkou ochranu před škodlivými účinky slunečního záření.

Hyaluronový CC krém je vhodný pro všechny typy pleti. Základ v podobě šťávy z Aloe vera v kombinaci s kyselinou hyaluronovou, třezalkovým výtažkem či olejem z hroznových semínek uzamyká v pleti potřebnou hydrataci, a zanechává tak pleť svěží a vláčnou po celý den. Krém krásně sjednotí odstín pleti, aniž by ucpával póry, a současně na ní vytvoří lehký film, který ji chrání před drobnými nečistotami zvenčí či podrážděním. 

Použití: Přiměřené množství CC krému naneste na pleť ošetřenou denním krémem. Podle pocitu můžete ještě přepudrovat.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Odstín: světlá

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Z blogu6

Co je BB nebo CC krém?

Chraňte zdraví své pleti s CC krémem od Mádara

Jak a proč začít s přírodní kosmetikou?

MÁDARA - Všechny odstíny červené

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Po čem ženy touží: perfektní pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

recenze / dani 11. 8. 2020 19:33

skvělý, středně krycí krém, úžasně sjednotí pleť, která zůstává přirozená. celá moje recenze: https://eladanicreates.blogspot.com/2020/08/recenze-madara-city-cc-cream-skin-equal.html

Skvělý CC krém / Iva 30. 1. 2020 12:45

Hned při prvním použití vzorečku jsem věděla, že si určitě koupím velké balení. Tento CC krém má moc příjemnou nevýraznou vůni. Díky jeho ideální struktuře ho můžete bez problému nanést rukama, ale i štětcem, čímž se dá dosáhnout většího krytí. Jeho finish je velice přirozený, pleť vypadá zdravě rozzářeně. Dobře drží, neucpává póry a nevysušuje, naopak je po něm pleť hezky „napapaná“. :) K tomu všemu má ještě ochranný faktor, který je dobrý pro každý den. I když se cena může zdát vyšší, splňuje přesně to, co má, a proto se určitě vyplatí. Rozhodně doporučuji! :)

Příjemná zkušenost / Jarmila 11. 11. 2020 13:10

Dlouho jsem hledala BB/CC krém, který by mi vyhovoval. Tento splňuje vše, co chci. Vypadá přirozeně, neleze do vrásek a nemastí se. Mám citlivou pleť.

konečně! / Karolina 15. 5. 2020 11:16

Vyzkoušela jsem jich opravdu hodně a až tento je konečně CC krém, který dodá přirozené sjednocení barvy, zůstává na pleti tak, jak ho ráno nanesete, nedělá šupinky (a to mám kombinovanou pleť se velmi suchými tvářemi) ani mastnou pleť, prostě to, co od CC krému opravdu očekáváte a navíc má SPF! Díky možnosti vzorečku jsem si vybrala i správný odstín.

Super, ale... / Jana 20. 9. 2018 15:11

Naprosto přirozený vzhled, velmi dobře se roztírá, dobře kryje. Bohužel moji pleť dráždí, po jeho použití se mi dělaly na obličeji červené fleky :-( Hrozně mě to mrzí, protože jinak je naprosto perfektní.

/ Zdeňka 6. 2. 2022 21:06

Za mě velká spokojenost. Velmi příjemně mě překvapila možnost vzorečku kvůli odstínu a výdrži BB krému. Nerada kupuji zajíce v pytli. Výsledek mě velmi mile překvapil. Vydrží celý den a nezanechává na pleti mapy ani šupinky. Zakryje nedokonalosti pleti a zároveň vypadá přirozeně.

Tako to je pecka! / Veronika 17. 8. 2018 17:26

Právě jsem se zamilovala a rozhodně koupím plné balení. Jako plus hodnotím možnost vzorečku.Light odstín není do oranžova-spíše taková hezká neutrální béžová.Neoxiduje.Má krásný přirozený finish. Opravdu moc dobře kreje nedokonalosti (stopy po akné,zarudlá místa kolem nosu....),drží,nestéká,nedělá mapy a pleť je sametová,nemastí se.nezhoršuje akné ani seboreu a snese ho i má opravdu hoooodně citlivá pleť.Pecka! Za tu cenu to stojí .

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?