Saloos Černý pepř 5 ml

Saloos Černý pepř 5 ml

Saloos Černý pepř 5 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Černý pepř zlepšuje činnost zažívacího traktu, mírní bolesti břicha i nadýmání. Pomáhá i při bolestech namožených svalů, které prohřívá.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Černý pepř Saloos zlepšuje činnost zažívacího traktu, mírní bolesti břicha i nadýmání. Pomáhá i při bolestech namožených svalů, které prohřívá. Je skvělým pomocníkem při nachlazení, usnadňuje volné dýchání a napomáhá vykašlávání, snižuje horečku.

Ostrá kořeněná vůně černého pepře skvěle uvolňuje dýchací cesty při nachlazení. Pomáhá při rýmě i kašli, prohřívá pokožku, a usnadňuje tak vykašlávání a odhlenění dýchacího systému. Navíc také snižuje horečku. Černý pepř podporuje správnou činnost zažívacího traktu a navozuje zdravou chuť k jídlu. Mírní bolesti břicha i nadýmání.

Podpora trávení

Éterický olej z černého pepře vás překvapí svými příznivými účinky na celý trávicí systém. Má stimulační efekt a uleví od širokého spektra obtíží s trávením. Podporuje správnou činnost trávicího traktu a pomáhá při nechutenství. Zároveň pomáhá při bolestech a křečích břicha a dbá na správnou funkci střev, díky čemuž zmírňuje nadýmání a plynatost. 

Zahřejte se

Černý pepř je od pradávna proslulý také svými prohřívacími schopnostmi. Podporuje prokrvení v tkáních, a tím i zahřívá a ulevuje od bolestí, včetně těch chronického charakteru. Je vhodný pro péči o bolavé svalstvo a klouby, uleví od bolestí také po zvýšené svalové námaze. Zahřeje taky samotnou pokožku a podporuje její přirozenou regenerační schopnost. 

Při chřipce a nachlazení

Éterický olej z černého pepře se vyznačuje svou silnou kořeněnou vůní, která má pozitivní vliv na pročištění dýchacích cest. Inhalujte jej proto i v období chřipek a nachlazení, kdy vám pomůže rychle zprůchodnit vaše dýchací cesty a uvolní ucpané dutiny. Olej z černého pepře také usnadňuje vykašlávání a působí antisepticky a protizánětlivě.

Kouzlo aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný. Není vhodný pro těhotné ženy a malé děti do 3 let.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: nachlazení a viróza, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu13

Aromaterapeutický horoskop - Býk

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej černý pepř

Harmonizace aromaterapií: Třetí čakra (solar plexus)

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Problematika éterických olejů v těhotenství

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?