Taoasis Červený pomeranč, Bio Demeter 10 ml

Taoasis Červený pomeranč, Bio Demeter 10 ml

Značka: Taoasis
Certifikáty: DEMETER
Certifikát DEMETER
Zboží je trvale vyřazeno.

Esenciální olej z červeného pomeranče má šťavnatou a sladkou vůni, která vás příjemně osvěží a uvolní. Podporuje koncentraci, zahání stres a pomáhá snižovat tlak. Je vhodný také při celulitidě.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej červený pomeranč Taoasis je jedním z nejlepších éterických olejů na psychiku. Je vhodný při stresu nebo úzkosti. Navozuje pocity klidu a pomáhá navodit pocit vnitřní harmonie. Je také vhodný pro podporu klidného spánku a pomůže vám se krásně uvolnit při psychické i fyzické zátěži. Červený pomeranč zlepšuje náladu a také podporuje koncentraci při učení.

Osvěžující éterický olej červený pomeranč je vhodný i pro malé děti, pomůže je zklidnit. Stačí ho přidat pár kapek do aromalampy nebo difuzéru, který umístíte do jejich pokojíčku. Používá se také při péči o pleť i pokožku celého těla. Zralou pleť pomáhá posilovat, tonizovat a lehce vyhlazovat. Při celulitidě pak podporuje správné prokrvení pokožky, regeneruje ji a pomáhá rozproudit lymfu. Červený pomeranč se osvědčil také při vysokém krevním tlaku, jelikož přispívá k jeho snižování.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost. Citrusové éterické oleje působí fototoxicky. Nevystavujte po jeho aplikaci pokožku přímému slunci po dobu 12 hodin, ani nechoďte do solária. Éterický olej červený pomeranč lze používat v přítomnosti dětí od šesti let věku.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Ostatní kategorie: Bio éterické oleje

Aromaterapeutické účinky: celulitida, nespavost a nervozita, snížení krevního tlaku, stres a úzkost, suchá pleť, zralá pleť

Produktové řady: Taoasis Jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Esenciální oleje nejsou žádná věda

Éterický olej pomeranč

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Proč je dobré investovat do éterického oleje?

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?