Saloos Červený pomeranč bio 5 ml

Saloos Červený pomeranč bio 5 ml

Saloos Červený pomeranč bio 5 ml

121
115
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Červený pomeranč navozuje svou vůní pocit pohody a harmonizuje psychiku. Pomáhá pročistit myšlenky, uklidňuje a podporuje klidný spánek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Červený pomeranč Saloos navozuje svou vůní pocit pohody a harmonizuje psychiku. Pomáhá pročistit myšlenky, uklidňuje a podporuje klidný spánek. Je skvělým pomocníkem při nadměrné psychické i fyzické zátěži. Při aplikaci na pokožku posiluje a chrání před známkami stárnutí, zlepšuje prokrvení pleti a eliminuje celulitidu.

Osvěžující mírně sladká vůně éterického oleje vytváří pocit klidu a pohody, zlepšuje náladu a vyrovnává psychiku. Podporuje zdravý a klidný spánek. Červený pomeranč je skvělým pomocníkem při nadměrném stresu a úzkosti, zlepšuje koncentraci a uklidňuje myšlenky. Posiluje zralou pokožku, tonizuje ji, působí proti celulitidě a pokožku vyhlazuje.

Pro dobrou náladu

Éterický olej z červeného pomeranče od Saloos vám ihned rozjasní den. Mírně sladká vůně svěžího červeného pomeranče přináší uvolnění pro vaše tělo i mysl a dovolí vám konečně vypnout, zároveň pomůže načerpat potřebnou energii. Tato vůně je velice univerzální, hodí se nejen pro provonění domácnosti, ale také do veřejných prostor či kanceláře.

Duševní harmonie

Vůně červeného pomeranče je vhodná také do dětského pokoje. Má významný vliv na psychické rozpoložení, odstraňuje známky stresu či duševního vypětí a podporuje duševní harmonizaci. Je výborným pomocníkem při nadměrné fyzické i psychické zátěži. Pomůže odplavit vaše všední starosti a přenese vás na klidné a příjemné místo. 

Péče o pokožku

Éterický olej z červeného pomeranče pomáhá také při problémech s usínáním a odvede vaše myšlenky v okamžicích, kdy prostě nedokážete vypnout. Má příznivý vliv také na kvalitu pokožky, proto je vhodný jako přídavek do tělových pečujících produktů. Tonizuje pokožku, podporuje její prokrvení a regeneraci a působí také proti celulitidě.

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost. Citrusové éterické oleje působí fototoxicky. Nevystavujte po jeho aplikaci pokožku přímému slunci po dobu 12 hodin, ani nechoďte do solária. Éterický olej červený pomeranč lze používat v přítomnosti dětí od ukončeného 6. měsíce.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: Bio éterické oleje

Aromaterapeutické účinky: celulitida, nespavost a nervozita, snížení krevního tlaku, stres a úzkost, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro děti

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?