Sportique Chladivý gel na nohy 180 ml

Foot Gel Deodorizing & Cooling

Sportique Chladivý gel na nohy 180 ml

Foot Gel Deodorizing & Cooling

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Chladivý gel na nohy osvěžuje bolavá chodidla, uvolňuje napětí i pocity těžkých nohou. Gel eliminuje nadměrné pocení chodidel, příjemně je provoní a mírní riziko vzniku mykóz.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Chladivý gel na nohy Sportique osvěžuje bolavá chodidla, uvolňuje napětí a eliminuje nepříjemné pocity bolesti, pálení i pocity těžkých nohou. Je skvělým pomocníkem po sportovním výkonu, dlouhé procházce i dni ve městě v nepohodlných botách. Navíc díky obsahu bylinek mírní gel nadměrné pocení chodidel, příjemně je provoní a mírní riziko vzniku mykóz.

Gel na chodidla a lýtka ulevuje od pocitů těžkých nohou, končetiny příjemně osvěžuje a podporuje jejich správné prokrvení. Spojení extraktů z bylinek, jako je arnika, tymián, šalvěj a violka, o pokožku nohou pečují, osvěžují ji a lehce tonizují.

Působí přirozeně antibakteriálně a antimykoticky, eliminují nadměrné pocení nohou, chrání pokožku před výskytem mykóz a plísní. Chladivý gel je skvělým pomocníkem pro péči o chodidla po sportu, ale i dlouhém dni stráveném na nohou. Osvěží, zmírní otoky a dodá pocit lehkosti.

Použití: Malé množství gelu aplikujte na čistou suchou pokožku chodidel i lýtek. Lehce rozetřete a nechte vstřebat.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu2

Arnika

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: