Energy Chlorella, bio, tablety 200 ks

Energy Chlorella, bio, tablety 200 ks

Energy Chlorella, bio, tablety 200 ks

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladkovodní řasa Chlorella je bohatá na množství minerálních látek a vitaminů, stejně jako aminokyseliny nebo vlákninu. Najdete v ní například jód či vitamin B12.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sladkovodní řasa Chlorella Energy je bohatá na množství minerálních látek a vitaminů. Je také vhodná pro vegetariány a vegany, kteří potřebují doplňovat vitamin B12 a jód. Jód podporuje normální činnost štítné žlázy a optimální energetický metabolismus.

Chlorella patří mezi jednobuněčné sladkovodní řasy. Je oblíbeným doplňkem stravy, který je vhodný i pro vegetariány a vegany. Chlorella obsahuje celou řadu vitaminů a minerálních látek, ale i aminokyseliny a vlákninu. Nachází se v ní dokonce i vitamin B12, který hraje roli při optimální produkci červených krvinek a také podporuje normální fungování nervového systému.

Dávkování: Užívejte 2 tablety 1-3x denně, zapijte dostatečným množstvím vody. Po 3 týdnech užívání udělejte týdenní pauzu a poté pokračujte v kúře.

Upozornění: Výrobek není určený pro děti do 3 let věku. Není vhodné pro osoby přecitlivělé na chlorofyl. Užívání v těhotenství či po dobu kojení konzultujte se svým lékařem. Jedná se o doplněk stravy, není tedy náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

20 nejčastějších produktových otázek na prodejnách - 2. část

Co dát veganům pod stromeček?

Jak připravit to nejlepší smoothie

Jarní únava

Jídlem proti chudokrevnosti

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Proč jsou superpotraviny super

Průvodce Energy přípravky

Vyhrajte nad zimní depresí – přírodně!

Začněte s detoxikací organismu

Zelený detox po Vánocích

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Vaginální mykóza / Pavla 17. 8. 2015 12:11

Dobrý den Chtěla bych se zeptat zda tento produkt je v hodný jako podpůrná léčba při vaginální mykóze. Děkuji za odpověď Pavla

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?