Energy Chlorella 100 g

Energy Chlorella 100 g

Energy Chlorella 100 g

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemně mletý prášek ze sladkovodní řasy je bohatý na vitaminy a minerály. Právě díky práškové konzistenci se snadno používá, můžete ho přidávat do polévek, pomazánek apod.

Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Energy Chlorella je doplňkem stravy ve formě jemně mletého prášku. Sladkovodní řasa chlorella je bohatá na množství minerálních látek a vitaminů. Je také vhodná pro vegetariány a vegany, kteří potřebují doplňovat vitamin B12 a jód. Jód podporuje normální činnost štítné žlázy a optimální energetický metabolismus.

Chlorella patří mezi jednobuněčné sladkovodní řasy. Je oblíbeným doplňkem stravy, který je vhodný i pro vegetariány a vegany. Chlorella obsahuje celou řadu vitaminů a minerálních látek, ale i aminokyseliny a vlákninu. Nachází se v ní dokonce i vitamin B12, který hraje roli při optimální produkci červených krvinek a také podporuje normální fungování nervového systému.

Dávkování: 1 lžičku prášku rozmíchejte ve sklenici čisté vody, filtrované a neperlivé. Užívejte 1-3krát denně.

Upozornění: Výrobek není určený pro děti do 3 let věku. Není vhodné pro osoby přecitlivělé na chlorofyl. Užívání v těhotenství či po dobu kojení konzultujte se svým lékařem. Jedná se o doplněk stravy, není tedy náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu7

20 nejčastějších produktových otázek na prodejnách - 2. část

Co dát veganům pod stromeček?

Jak připravit to nejlepší smoothie

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Proč jsou superpotraviny super

Průvodce Energy přípravky

Vyhrajte nad zimní depresí – přírodně!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?