Nobilis Tilia Čisticí emulze bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Nobilis Tilia Čisticí emulze bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Nobilis Tilia Čisticí emulze bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí bioaktivní emulze odličuje zralou pokožku a zároveň ji v jednom kroku vyživuje a zjemňuje. Pleť je tak ochráněna před dehydratací, podrážděním a před známkami předčasného stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí bioaktivní emulze Nobilis Tilia spolehlivě odličuje zralou pokožku a zároveň ji v jednom kroku vyživuje a zjemňuje. Pleť je ochráněna před dehydratací, podrážděním a také před známkami předčasného stárnutí. Díky unikátnímu složení na bázi rostlinných tuků emulze pleť čistí do hloubky, šetrně odstraňuje přebytečný kožní maz a zanechává pokožku jemnou a hebkou.

Emulze spolehlivě čistí a odličuje zralou pokožku díky obsahu sojového oleje, který při kontaktu s vodou vytvoří jemný krém. Ten si účinně poradí jak s nečistotami, tak i s odolným make-upem. Sojový olej je bohatý na množství vitaminů, které o zralou pleť pečují a dodávají jí potřebnou výživu již během odličování.

Olej ze sóji v kombinaci s růžovou květovou vodou, olejem z pelargonie a citronové trávy zralou náročnou pleť zklidňuje, zjemňuje a chrání ji před dehydratací. Růžová voda uzamkne v pokožce potřebnou vlhkost a ochrání ji před zarudnutím. Zralá suchá pleť je tak šetrně ale účinně odlíčena a zároveň zjemněna.

Rychlé a snadné odlíčení

Čisticí bioaktivní emulze Nobilis Tilia s luxusním složením z přírodních ingrediencí je to pravé pro péči o náročnou pleť. Tato jemná emulze s bohatou krémovou konzistencí rychle a efektivně odstraňuje veškeré nečistoty a make-up a v jednom kroku pleti zároveň dodává vydatnou péči. Je vhodná pro všechny typy pleti, ale její benefity ocení zejména pokožka zralá a stárnoucí.

Aktivní složky

Bioaktivní čisticí emulze obsahuje přírodní výtažky a rostlinné oleje, které dodávají péči do hloubky pokožky a zároveň pleť nevysušují ani nezpůsobují její podráždění. Sojový olej ochraňuje pleť před dehydratací a zároveň ji vyživuje díky obsahu nenasycených mastných kyselin. Olejový základ přináší také benefit v podobě snadného a rychlého odlíčení veškerého make-upu.

Pěstěná pokožka

Tato čisticí emulze se hodí pro denní i večerní použití. Po kontaktu s vodou vytváří jemnou krémovou pěnu, která důkladně vyčistí pleť a uvolní zanesené póry. Aktivní složky pak pronikají do pokožky a pečují o její krásu. Olej z růže damašské má nejen silné zklidňující schopnosti, ale zároveň podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce, a tak ji revitalizuje a sjednocuje její tón.

Revitalizace a regenerace

Olej z geránia spolu s olejem z růžové palmy pak dokonale pěstí zralou pokožku a navracejí jí pružný a mladistvý vzhled. Přírodní složky zásobují pleť vitaminy a zároveň podporují její výživu, a tím snižují viditelnost drobných vrásek. Díky této jemné emulzi tak bude vaše pleť dokonale vyčištěná a osvěžená a zároveň vypnutá a zářící. 

Použití: Malé množství gelu naneste na vlhkou pokožku obličeje a lehkou masáží napěňte. Odstraňte z pokožky nečistoty i make-up a opláchněte čistou vodou.

Tip: Pokožku poté dočistěte pleťovou či květovou vodou a aplikujte bioaktivní obnovující sérum či bioaktivní omlazující krém.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Anti Age de Luxe

Typ pleti: anti age

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Čistá pleť půl krásy

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?