Annemarie Börlind Čisticí mléko na suchou pleť, Rose dew 150 ml

Annemarie Börlind Čisticí mléko na suchou pleť, Rose dew 150 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mléko s avokádovým olejem a výtažky z lopuchu či okurky šetrně čistí pleť, zklidňuje její napjatost a dodává jí potřebnou dávku hydratace. Zároveň díky antioxidantům předchází předčasnému stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí mléko na suchou pleť Annemarie Börlind Rose Dew je určené pro každodenní použití. Dokonale čistí pleť, hydratuje ji a chrání před vysušením. Zároveň ji díky výtažkům z růžových okvětních lístků zklidňuje a chrání před předčasným stárnutím tím, že stimuluje obnovu kožních buněk.

Jemná čisticí emulze díky avokádovému oleji a výtažkům ze šalvěje či lopuchu šetrně čistí pleť, odstraňuje z ní zbytky make-upu i další nečistoty, aniž by docházelo k jejímu vysušení. Termální voda ze Schwarzwaldu a extrakty z lístků růže dodávají napjaté pleti potřebnou dávku hydratace, zklidňují ji a mírní případné začervenání.

Výtažek z lopuchu zároveň stimuluje kolagenová vlákna a v kombinaci s výtažkem z okurky zajistí, aby si pleť dokázala během dne uchovat potřebnou dávku hydratace. Mléko je navíc obohaceno o vitamin E či extrakt z listů jinanu. Ty mají výrazné antioxidační účinky a chrání pokožku před předčasným stárnutím.

Použití: Malé množství mléka jemně vmasírujte do suchého obličeje, krku a dekoltu. Poté opláchněte teplou vodou. Používejte ráno a večer.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Rose Dew

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Nejčastější chyby při odličování

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?