puroBIO cosmetics Čistící pěna, For Skin 100 ml

puroBIO cosmetics Čistící pěna, For Skin 100 ml

Certifikáty: CCPB
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hebká čisticí pěna pro odstranění make-upu a nečistot. Vhodná pro všechny typy pleti a také pro odlíčení očí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí pěna For Skin puroBIO jemně odstraní make-up a další nečistoty. Pěna je oftalmologicky testována a je tudíž vhodná i pro odlíčení očí. Ocení ji také nositelky kontaktních čoček. Pěna se sametově hebkou texturou je vhodná pro všechny typy pleti.

Základ pěny tvoří jemné tenzidy na přírodní bázi, které pleť zbytečně nedráždí a nevysušují. Extrakt z kořene zázvoru podporuje mikrocirkulaci pleti, extrakt z ibišku má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Obsahuje také silně antioxidační extrakt z borůvky, který je navíc plný vitaminů a pleť celkově prozáří. Čisticí pěna pokožku dokonale vyčistí a osvěží.

Italská značka puroBio Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Použití: Před použitím protřepejte. Množství o velikosti vlašského ořechu vmasírujte krouživými pohyby do pokožky a poté opláchněte vlažnou vodou. Péči dokončete pleťovým krém a sérem, krémem/gelem na oční okolí z řady For Skin puroBIO.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?