Pien Čisticí pěna na obličej, Dairy Spa 200 ml

Pien  Čisticí pěna na obličej, Dairy Spa 200 ml

Pien Čisticí pěna na obličej, Dairy Spa 200 ml

Značka: Pien
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistící pěna pro pleť obličeje, zejména na suchou a citlivou pokožku. Tato lehká a nadýchaná pěna jemně čistí pleť obličeje a dekoltu od make-upu a nečistot. Dodává pleti zdravý vzhled a jas. Syrovátka a gel aloe vera zjemňují, zklidňují a zcelují tón pleti. Komplex tří certifikovaných ECOCERT bylinných extraktů byl přidán pro bezpečné jemné čištění: shikakai plody, Africké pouštní datle, kořen ša

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Čistící pěna pro pleť obličeje, zejména na suchou a citlivou pokožku. Tato lehká a nadýchaná pěna jemně čistí pleť obličeje a dekoltu od make-upu a nečistot. Dodává pleti zdravý vzhled a jas. Syrovátka a gel aloe vera zjemňují, zklidňují a zcelují tón pleti. Komplex tří certifikovaných ECOCERT bylinných extraktů byl přidán pro bezpečné jemné čištění: shikakai plody, Africké pouštní datle, kořen šateru latnatého. Doporučeno ke každodennímu užití. Bez SLS a SLES, bez parabenů, bez parfemace, bez alergenů, bez PEG sloučenin, netestováno na zvířatech.

certifikáty:
vhodné pro: suchou pokožku, normální pokožku, citlivou pokožku, alergickou pokožku
konzistence: lehká pěnová gelová
barva: světle žlutá
balení: plastový obal, papírový přebal, pumpička

použití: Vymáčkněte pěnu do dlaně, jemně naneste na pleť obličeje a dekoltu a opláchněte vodou. Dosušte ručníkem. Používejte ráno a večer.
složení: Quark whey concentrate, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Betaine, Glycerin, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Acacia Concinna Fruit Extract, Balanites Aegyptiaca Fruit Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Aloe Barbadensis Gel, Panthenol, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

země původu značky: Lotyšsko
charakteristika značky: Pien - mléčná péče je první řada výrobků tělové péče na světě založená na koncentrované čisté mléčné syrovátce z Lotyšských kravínů. Inspirací této řady se stala dávná historie. Již královna Kleopatra využívala mléko pro své zkrášlovací procedury a povědomí o delikátní změkčující čistící péči mlékem se uchovalo dodnes. Mléčná syrovátka má přibližně dvě stovky účinných látek pro naše tělo, především mléčné bílkoviny. Proto byl její pětinásobný koncentrát zvolen náhradou za vodu, kterou téměř veškerá kosmetika obsahuje. Syrovátka má stejnou hodnotu pH jako kůže, stabilizuje rovnováhu pokožky a Vy tak už nikdy nezažijete pocit suché pokožky. Syrovátka je získávána z lotyšských mléčných farem, a tím jsou podporováni místní producenti. Esence a konzervační látky použité při výrobě jsou přírodní nebo ekologicky vyrobené.

kontakt na výrobce:
SIA Cita Lieta
Braslas iela 27
Riga, LV-1084
Latvia

webové strány značky:
www.pien.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: SIA Cita Lieta, Braslas iela 27 , LV-1084, Riga, Litva

Z blogu1

Čistá pleť půl krásy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?