Lavera Čistící pleťové mléko, Basis Sensitive 125 ml

Lavera Čistící pleťové mléko, Basis Sensitive 125 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí pleťové mléko i pro suchou a citlivou pokožku. Díky Aloe vera intenzivně hydratuje a zklidňuje podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí pleťové mléko Basis Sensitive Lavera přináší extra jemnou čisticí péči i pro suchou, podrážděnou a citlivou pokožku. Mléčná konzistence zanechá pleť hydratovanou, pružnou a chráněnou. Díky přírodním ingrediencím a účinným aktivním látkám se nemusíte bát nepříjemného pocitu pnutí.

Aloe vera chrání pleť před vysušováním a zklidňuje podráždění. Navíc má také regenerační, protizánětlivé a mírně chladivé účinky, působí také jako antioxidant. Bambucké máslo pokožku zjemní, vyživí a zvláční. Mléko si poradí se všemi nečistotami i make-upem. Hodí se i jako odličovač citlivého očního okolí.

Použití: Čisticí mléko naneste na navlhčenou pokožku obličeje a krku. Jemně masírujte a nakonec opláchněte teplou vodou. Nebo naneste malé množství čisticího mléka na vatový tampon a jemně odstraňte make-up.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Karolína 15. 5. 2021 12:46

Toto čistící mléko mi spravilo moji velice vysušenou pleť, způsobenou přípravky z běžné drogerie. Mléko krásně pleť vyčistí, vyživí, pleť není napnutá a je hezky hydratovaná.

/ Petra 1. 3. 2020 07:48

Po dlouhé době užívání pouze olejů, jako odličovacích přípravků se mi pleť začala poměrně mastit a tvořit pupínky, kombinací odlíčení pleti pleťovým mlékem lavera + pleťovou vodou mandle a sléz jsem docílila, že se mi pleť po pár dnech úplně spravila, stala se jemnější na dotek a také svěží. Doporučuji používat pleťové mléko v kombinaci s konjakovou houbičkou. Pleť nejen krásně vyčistíte, ale také promasírujete:-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?