Faran Čisticí pleťový gel 75 ml

Faran Čisticí pleťový gel 75 ml

Faran Čisticí pleťový gel 75 ml

(7 hodn.)
Značka: Faran
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistící pleťový gel Faran šetrně odličuje a všechny typy pleti a součacně o ně pečuje díky jemnému přírodnímu složení bez obsahu vody.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení7
Položit dotaz
Popis produktu

Čistící pleťový gel Faran šetrně odličuje a současně pečuje o všechny typy pleti díky jemnému přírodnímu složení bez obsahu vody. Gel je plný rostlinných výtažků a olejů, které spolehlivě rozpouští make-up i přebytečný kožní maz, aniž by pokožku nadměrně vysušovaly či dráždily. Naopak, pleť je jemná na dotek a čistá na pohled.

Místo obligátní vody obsahuje pleťový gel vysoký podíl šťávy z Aloe vera. To má blahodárné účinky na všechny typy pleti, zjemňuje je, aktivně zklidňuje a uzamyká v pokožce potřebnou hydrataci. Společně s rostlinnými tenzidy vytvoří Aloe krémovou pěnu, která si poradí s make-upem i nečistotami z vnějšího okolí.

Aby nedošlo k nežádoucímu vysušení pleti, obsahuje čistící gel i jojobový olej, který dodává pleti živiny i vitaminy a zanechává ji pružnou, zatímco olej z levandule chrání pokožku před podrážděním. Jedinečná kombinace látek pleť nejenom spolehlivě odlíčí a zároveň o ni pečuje a chrání před dehydratací.

Použití: Malé množství gelu naneste do dlaní a napěňte s pár kapkami vody. Naneste na suchý obličej, důkladně promasírujte a smyjte čistou vodou. Čistící gel můžete použít i pro odstranění make-upu.

Tip: Díky jemnému složení můžete čistící gel bez obav použít i na odlíčení očního okolí.

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Produktové řady: Faran Face Line

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Čistá pleť půl krásy

Faran: Kosmetika z pouště

Nejčastější chyby při odličování

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Nejlepší přírodní výživa pro pleť, když je vám 20

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Výborný / Daniela 14. 9. 2017 17:24

Opravdu dobrý gel. Jak už bylo řečeno - dobře vyčistí, nevysušuje a navíc tak příjemně, přirozeně voní, žádná silná parfemace. Ještě bych chtěla pochválit hezký design krabičky a samotného gelu, mně se moc líbí. Jen škoda, že tato značka nemá HCS nebo Vegan certifikát. Proto už bohužel asi znovu nekoupím. :-/

TOP čištění / Klára 8. 3. 2019 13:30

Jeden z mých nejoblíbenějších produktů k čištění pleti. Jemný, dobře čistí a neštípe v očích.

Příjemný krem / Lenka 12. 6. 2016 20:03

Moc fajn čistící gel,příjemná vůně.Odličuje i voděodolný make up.

/ Maryia 28. 3. 2019 15:30

Bohužel navzdory popisu je tento výrobek pro mou pleť velmi agresivní, vysušuje víc než jakýkoli jiný produkt, který jsem zkoušela. Pleť mám smíšenou se sklonem k vysušování.

Perfektni / Mirka 12. 9. 2016 11:52

Skvely cistici gel! Uz bych nekoupila jiny - pupinky mam konecne pod kontrolou a po pravidelnem cisteni je plet krasne hladka a jemna. Gel nevysusuje a rano se neprobudim s mastnym filmem na tvari, ale s normalne hydratovanou pokozkou. 5*

/ Sandra 10. 10. 2017 15:53

prvy gel, ktory ma nestipe v ociach!

/ Eva 24. 6. 2018 20:41

Nejlepsi pletovy gel co jsem kdy mela, jemnoucka vune, nevysusuje, vyborne cist(odličuje i vodeodolny makeup)i,urcite zakoupim znovu.

Wow! / Zuzana 4. 8. 2017 09:57

Super věc! Většinou jsem se odličovala mlékem a vodou nebo micelárkou, protože předchozí pěnivé gely (tj. dryáky z drogerie) mě vysušovaly a měla jsem po nich velmi nepříjemné pnutí. Toto je ale moc příjemná a účinná záležitost - odlíčí vše včetně řasenky tak, že už není třeba dočišťovat tonikem atp. Navíc moc krásná lahvička! Škoda, že nemají více pleťových produktů od Faranu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?