BiOOO Akademie Domácí čisticí prostředky

BiOOO Akademie Domácí čisticí prostředky

Zboží je trvale vyřazeno.

Workshop na kterém se naučíme jak si vyrábět jednoduché, ale přitom účinné ekologické pomocníky do domácnosti.Vše maximálně šetrné k přírodě, našemu tělu a navíc nenáročné na čas.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí prostředky rychle a ekologicky

Ve spolupráci s našimi odborníky z Tropikalia Vám ukážeme, jak si i Vy můžete vyrobit jednoduché, ale přitom účinné pomocníky do Vaší domácnosti. Výroba je velice rychlá a s vedením profesionálů je to hračka.

 

Na našem workshopu se dozvíte:

 

  • co nebezpečného obsahují klasické prací prášky pro naši kůži ale i pračku
  • proč dát přednost přírodnímu materiálu před umělým
  • výhody praní ekologickými prostředky (pro naše zdraví i pro planetu)
  • seznámíme Vás s výrobou dalších domácích ekologických prostředků a jejich všestranným využitím v domácnosti

 

Z kurzu si odnesete ručně vyrobený prací prostředek na bílé a barevné prádlo s výběrem vůně dle Vaší preference a univerzální octový čistič.

 

Pojďte do toho s námi! Poznáte ty nejjednodušší, ale zároveň nejúčinnější eko pomocníky a to i bez doktorátu z chemie :-)

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s výrobou domácích čistících prostředků, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?