Weleda Čistící tonikum 2 v 1 100 ml

Weleda Čistící tonikum 2 v 1 100 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí tonikum 2 v 1 je mimořádně jemné a zároveň účinné. Dočisťuje pokožku od zbytků make-upu, kožního mazu, prachu a zároveň ji tonizuje a připravuje na další krok ošetření krémem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí tonikum 2 v 1 Weleda je mimořádně jemné a zároveň účinné. Čistí do hloubky rozšířené póry a zanechává je viditelně menší a jemnější. Dočisťuje pokožku od zbytků make-upu, kožního mazu, prachu a dalších nečistot a zároveň ji tonizuje a připravuje na další krok ošetření krémem. Jemná citrusová vůně povzbuzuje smysly a zpříjemňuje každodenní čištění pleti.

Extrakt z kořene kosatce obsahuje izoflavony, které jsou zodpovědné za stimulaci kolagenu a elastinu. Pomáhá tak navracet ztracenou pevnost a pružnost pokožce. Posiluje ochrannou pleťovou funkci a stírá známky stresu na unavené pleti. Výtažek z vilínu virginského zlepšuje prokrvení, což zaručuje pevnější a hladší pleť se zdravým a zářivým odstínem. Díky svému adstringentnímu účinku pomáhá minimalizovat rozšířené póry.

Univerzální produkt

Čistící tonikum 2v1 ušetří místo ve vaší kosmetické taštičce, dokáže totiž zvládnout několik úkolů najednou. Toto čistící tonikum jednak zbaví vaši pokožku veškerých nečistot a zbytků make-upu, v jednom kroku ji ale zároveň tonizuje, uzavírá póry a zklidňuje díky cenným přírodním ingrediencím a rostlinným výtažkům s pečujícími schopnostmi. Tonikum navíc nezanechává nepříjemný ulepený pocit a nevysušuje pokožku.

Dokonale čistá pokožka

Čistící tonikum 2v1 od Weledy používejte po každém odlíčení či večer před spaním. Během dne se totiž na obličeji usazuje velké množství prachu a nečistot, nemluvě o potu a kožním mazu, který pak může způsobovat ucpávání pórů. Toto jemné tonikum tak jednoduše naneste na vatový tamponek a otřete s ním obličej, který tak zůstane skutečně čistý a svěží. Jemná citrusová vůně navíc probudí vaše smysly.

Svěží a tonizovaná pleť

Tonikum ale klidně používejte i při ranní péči o pleť, oceníte totiž jeho účinek na stahování pórů a osvěžení obličeje. Výtažek z vilínu virginského je přirozeně antiseptický, brání množení mikroorganismů způsobujících pupínky a výborně pleť vyčistí. Extrakt z kosatcového kořene pak podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, čímž ji dlouhodobě vypíná, zabraňuje tvorbě vrásek a zanechává ji svěží a zářivou.

Použití: Ráno a večer naneste pomocí kosmetického tamponu na obličej, krk a dekolt. Před použitím protřepejte.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělé!!!! / Jitka 16. 6. 2017 08:59

Mám už několikáté balení . Vůně pro mě naprosto úžasná a osvěžující. Skvěle vyčistí a vyhladí pleť. Moc doporučuji

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?