Argital Citron, Gold 10 ml

Argital Citron, Gold 10 ml

Značka: Argital
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Citron Gold má osvěžující účinky na tělo a mysl. Dezinfikuje pokožku i vzduch a pomáhá při bolestech hlavy. Je zpracován za pomoci harmonizace vzácnými kovy, má jemnější a plnější vůni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Citron Argital Gold má skvělé osvěžující účinky na tělo i mysl. Dezinfikuje pokožku i vzduch, pročišťuje a pomáhá při bolestech hlavy. Působí protizánětlivě a antisepticky, je vhodný při virových onemocněních horních cest dýchacích. Stimuluje činnost lymfatického systému, a je tak vhodný jako součást masážních olejů proti celulitidě.

Éterický olej je zpracován za pomoci harmonizace vzácnými kovy a drahými kameny, získává tak jemnější a plnější vůni, než klasicky vyrobené éterické oleje. Svěží citrusová vůně povzbuzuje celé tělo, navozuje pocit pohody, klidu a dodává novou energii. Citron je tak skvělý pro chvíle relaxace a odpočinku, ale i při nachlazení horních cest dýchacích a respiračních potížích. Pomáhá rozpouštět škodlivé látky usazené v těle, podporuje činnost lymfatického i kardiovaskulárního systému a detoxikuje organismus.

Probuďte se

Éterický olej Citron Gold Argital je tím pravým pomocníkem ve chvílích, kdy se cítíte unavení a bez energie. Jiskrná citrusová vůně osvěží vašetělo i mysl a pomůže vám načerpat síly. Citrusová vůně je velice příjemná, hodí se jak do domácnosti, tak do veřejných prostor či na pracoviště a výborně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy. 

Očista pro tělo i mysl

Esenciální olej z citronu podporuje vyplavování škodlivých látek a má příznivý vliv při detoxikaci a očistě organismu. Je přirozeně antibakteriální a působí protizánětlivě, pomáhá při onemocněních respiračního systému a urychluje rekonvalescenci.Zároveň stimuluje činnost lymfatického systému, čímž urychluje vyplavování tuků z těla - díky tomu působí příznivě také při celulitidě. Citron má rovněž ochranné účinky na kardiovaskulární aparát. 

Posílení a energie

Éterický olej z citronu zároveň tlumí nadměrnou chuť k jídlu a může vás podpořit při snaze zhubnout. Zároveň dodává energii a pomáhá při únavě i chronického charakteru. Citron také podporuje správnou funkci trávicího traktu, pomáhá při nadýmání, plynatosti a nevolnostech. Podporuje dobrou náladu a pomáhá při stresu. Éterický olej Argital Gold je vyráběn unikátní metodou harmonizace s drahými kovy a vzácnými kameny, díky tomu získává výjimečné vlastnosti a jeho vůně je jemnější a plnější. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný!

Upozornění: Éterický olej může způsobovat fotosenzitivitu pokožky. Po aplikaci nevystavujte pokožku alespoň po dobu 12 hodin slunečnímu záření ani soláriu. Neaplikujte olej na pokožku nezředěný.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, celulitida, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, snížení krevního tlaku, žaludeční problémy , zralá pleť

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Éterický olej citron

Problematika éterických olejů v těhotenství

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?