Nobilis Tilia Citron 10 ml

Nobilis Tilia Citron 10 ml

Nobilis Tilia Citron 10 ml

197
188
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Citron podporuje činnost lymfatického systému a vyplavování nečistot z těla, je vhodný při celulitidě i žlučových či močových kamenech. Dodává tělu novou energii a osvěžuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu14
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Citron Nobilis Tilia pomáhá pročistit a detoxikovat celý organismus. Podporuje činnost lymfatického systému a vyplavování nečistot z těla, je vhodný nejen při celulitidě a obezitě, ale i při žlučových či močových kamenech. Dodává tělu novou energii, osvěžuje a navozuje pocit pohody.

Svěží citrusová vůně má povzbuzující účinky na tělo i mysl, dodává novou energii a pocit radosti. Citron pomáhá skvěle pročistit celý organismus, posiluje činnost lymfatického systému a čistí zažívací trakt. Pomáhá rozpouštět usazené škodlivé látky v těle, jako je celulitida, usazený tuk, žlučové i močové kameny nebo cysty. Navíc tonizuje kardiovaskulární systém, podporuje zdraví srdce, stimuluje krevní oběh a normalizuje krevní tlak.

Okamžité osvěžení

Éterický olej Citron Nobilis Tilia vás strhne svou osvěžující a jiskrnou vůní. Zaplaví vás vlnou energie a jeho aroma podpoří vaši aktivitu. Éterický olej Citron vám pomůže načerpat síly a citrusová vůně je velice příjemná, hodí se jak do domácnosti, tak do veřejných prostor, kanceláří či čekáren. Citrusové aroma výborně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy. 

Očista organismu

Esenciální olej z citronu podporuje vyplavování škodlivých látek a toxinů z těla, je prosto vhodný při očiště organismu a detoxikaci. Citronový éterický olej pomáhá také při žlučových či močových kamenech a podporuje správnou činnost lymfatického systému, čímž urychluje vyplavování tuků z těla - díky tomu působí příznivě také při celulitidě. 

Posílení pro vaše tělo i mysl

Éterický olej z citronu také pomáhá tlumit nadměrnou chuť k jídlu, díky tomu podpoří vaši snahu zhubnout. Navíc vám dodá potřebnou energii a působí proti ospalosti a únavě. Citron zráoveň podporuje prokrvení a správnou funkci trávicího traktu, pomáhá při nadýmání, plynatosti a nevolnostech. Působí jako přírodní antidepresivum a dodává optimismus a dobrou náladu. 

Pozoruhodné účinky aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Citrusové éterické oleje působí fototoxicky. Nevystavujte po jejich aplikaci kůži přímému slunečnímu záření po dobu 12 hodin ani nechoďte do solária. Éterický olej lze používat v přítomnosti dětí od tří let věku.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, celulitida, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, snížení krevního tlaku, žaludeční problémy , zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Naše hodnocení:

Má kvalitní kapátko, takže se snadno a pohodlně dávkuje.
Vůně je opravdu intenzivní, takže stačí menší dávkování.
Díky tmavému balení se dovnitř nedostane světlo.

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu14

Aromaterapeutický horoskop – Kozoroh

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej citron

Fotosensitivita éterických olejů

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejlepší éterické oleje na záněty močového měchýře

Nejlepší éterické oleje proti virům

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Problematika éterických olejů v těhotenství

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?