Medikomed Citronella 10 ml

Medikomed Citronella 10 ml

Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Citronela má skvělé antiseptické a antibakteriální účinky. Pomáhá při žaludečních problémech a také snižuje horečku. Působí jako přírodní repelent.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Citronela Medikomed má skvělé antiseptické a antibakteriální účinky. Pomáhá při žaludečních problémech a také snižuje horečku. Bylinná vůně s výrazným citronovým nádechem je velice podobná meduňce a skvěle poslouží také jako přírodní repelent pro vás i vaše domácí mazlíčky.

Citronela má harmonizační účinky na celý zažívací trakt, působí antispasmaticky a podporuje zdravé trávení. Stejně tak pomáhá i při nachlazení, osvěžuje, usnadňuje dýchání a sráží vysokou tělesnou teplotu. Eliminuje bolestivost namožených svalů, podporuje jejich prokrvení a mírní zánět, zlepšuje hybnost kloubů. Uklidňuje tělo i mysl, navozuje pocit pohody a klidu. Může být použita jako levnější náhrada meduňky.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Upozornění: Neaplikujte olej na pokožku nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu1

Esenciální oleje v péči o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?