Weleda Citrusová hydratační péče 2 ks

Weleda Citrusová hydratační péče 2 ks

Weleda Citrusová hydratační péče 2 ks

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE, UEBT
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárkový balíček certifikované přírodní kosmetiky Weleda obsahuje sprchový krém a krém na ruce a nehty s osvěžující vůní citrusů. Je vhodný pro ženy i muže.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Citrusová hydratační péče Weleda obsahuje Sprchový krém s vůní citrusů, který dodá tělu novou energii a pokožce příjemný zážitek ze sprchování. Zatímco sezamový olej pokožku vyživuje, cukerné tenzidy ji jemně čistí a svěží vůně citrusových plodů působí povzbudivě.
 
Citrusový krém na ruce a nehty pečuje o pokožku, zvláčňuje ji a má blahodárné účinky i na popraskanou kůži. Přírodní vosk společně s mandlovým olejem dodávají nehtům výživu a přispívají k jejich zdravému růstu.
 
Švýcarská farmaceutická společnost Weleda se ve všech fázích výroby snaží o ekologickou udržitelnost. Disponuje vlastními zahradami léčivých rostlin a také zařízeními pro extrakci rostlinných složek. Její motto je „v souladu s člověkem i přírodou“. U výrobků můžeme najít certifikaci Natrue a Vegan.
 

Citrusová hydratační péče obsahuje produkty:

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Hlavní typ vůně: citrusová

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Z blogu1

Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?