Montezumas Čokoláda tmavá s chilli bio 100 g

Montezumas Čokoláda tmavá s chilli bio 100 g

Značka: Montezumas
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tak sladká, že budete muset slastí zavřít oči. Tak jemná, že se necháte unést. Tak čokoládová, že nebudete už chtít žádnou jinou. Čokoláda tmavá s chilli bio Montezumas je inspirována tradičním mexickým receptem. Vezměte pořádnou dávku čokolády, ještě větší dávku odvahy, přidejte špetku neohroženosti a velkou lžíci chilli. Překvapivá, neotřelá, čokoládová... ta pravá pro odvážné hrdiny. Nebojt

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tak sladká, že budete muset slastí zavřít oči.

Tak jemná, že se necháte unést.

Tak čokoládová, že nebudete už chtít žádnou jinou.

Čokoláda tmavá s chilli bio Montezumas je inspirována tradičním mexickým receptem. Vezměte pořádnou dávku čokolády, ještě větší dávku odvahy, přidejte špetku neohroženosti a velkou lžíci chilli. Překvapivá, neotřelá, čokoládová... ta pravá pro odvážné hrdiny. Nebojte se! Nebo můžete, ale jen trošku.

Čokoládová značka Montezuma's byla založena v roce 2000 s velkým entuziasmem, ještě větším potěšením, s chutí na sladkou čokoládu a inovativní představou dokonalé britské čokolády. V dnešní době patří Montezuma's ke známým značkám čokolády, bývá označována jako nejinovativnější britská čokoládovna a prodává se do celého světa.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: