Logona Color creme, indiánské léto 150 ml

Logona Color creme, indiánské léto 150 ml

(1 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná barva Color Creme v odstínu indiánské léto propůjčuje blond až hnědým vlasům přirozeně krásnou a dlouhotrvající barvu. Obsažené přírodní ingredience vlasy neničí, naopak o ně pečují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Rostlinná barva Color Creme Logona v odstínu indiánské léto propůjčuje blond až hnědým vlasům přirozeně krásnou a dlouhotrvající barvu. Obsažené kvalitní přírodní ingredience vlasy neničí, naopak jim dopřávají výživnou péči. Barva nenarušuje přirozenou pigmentaci vlasů a nepoškozuje jejich strukturu jako chemické barvy. Právě díky kombinaci vaší individuální barvy spolu s rostlinnou barvou vznikne jedinečný a přirozeně vypadající barevný odstín.

Extrakt z heny vytváří na vlasech ochranný film a pomáhá napravovat strukturu poškozených a lámavých vlasů. Má také schopnost regulovat činnost mazových žláz vlasové pokožky, je tedy vhodný pro ošetření suchých i mastných vlasů. Henna přirozeně posilujezpevňuje a zabraňuje vypadávání. Heřmánek v kombinaci s červenou řepou vlasy lehce obarví, podporuje jejich přirozenou barvu a zároveň jim dodává zdravý lesk.

Výtažek z rozmarýnu osvěžuje mastnou pokožku hlavy a zároveň hydratuje suché délky vlasů. Zlepšuje prokrvení vlasové pokožky a tím omezuje zvýšené padání vlasů a zkvalitňuje jejich růst. Jeho protizánětlivé účinky přináší úlevu svědící a podrážděné pokožce. Dále obsažený jíl dodává vlasům větší objem od kořínků a pomáhá zmírňovat tvorbu lupů.

Použití: Rostlinnou barvu lze použít jak na suché, tak na mokré vlasy. Pokud jste před barvením použili lak nebo tužidlo na vlasy, doporučujeme vlasy umýt. Po tomto umytí nepoužívejte vlasový kondicionér nebo vlasovou kúru, protože pak by vlasy nemohly barvu správně přijmout. Barvu rozdělujte pravidelně pramen po prameni do vlasů. Nakonec překryjte vlasy přiloženou tepelnou čepicí a hlavu si omotejte ručníkem. Rostlinná barva může ve vlasech zůstat v rozmezí 15-120 minut, podle požadované sytosti odstínu. Po uplynutí doby působení důkladně opláchněte vlasy a umyjte je jemným šamponem.

Tip: Barva neobsahuje PPD.

Upozornění: Před použitím je vhodné si udělat test snášenlivosti na pokožce. Nepoužívejte na blond barvené vlasy. Nepoužívejte, pokud jste již měli alergickou reakci na jakoukoli jinou barvu na vlasy, pokud je vaše pokožka citlivá, podrážděná nebo poškozená.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Barva: červená, hnědá, měděná

Produktové řady: Logona Color Creme

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

5 věcí, které jste možná nevěděli o henně

Co všechno umí henna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super / Barbora 18. 6. 2017 20:56

Barva splnila očekávání. Výsledná barva na tmavě blond základě je krásná přirozená zrzavá. Používá se snadno, nenechává skvrny na pokožce.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?