Inika Organic Crystal Quartz Facial dárková sada 30 ml

Inika Organic Crystal Quartz Facial dárková sada 30 ml

Inika Organic Crystal Quartz Facial dárková sada 30 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada Inika Organic obsahuej luxusní pleťový olej se světlicí a petrklíčem a masážní roller s růženínovou kuličkou. Dopřejte si ošetření jako v kosmetickém saloně v pohodlí vašeho domova.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Crystal Quartz Facial dárková sada Inika Organic obsahuje Phyto- Active Pleťový olej se světlicí a petrklíčem a luxusní roller s růženínovou kuličkou. Kromě příjemného rituálu, zmíněná masáž povzbuzuje omlazení podkožních buněk a účinně bojuje
proti otokům tváře a zadržování vody.
 
Pleťový olej se světlicí a petrklíčem se směsí 18 rostlinných bio olejů posiluje přirozenou bariéru pokožky a poskytuje optimální obnovu pro svěží a zářicí pleť. Okamžitě se absorbuje, neucpává póry a nezanechává mastný pocit. Složení je bohaté na antioxidanty, které chrání kožní buňky před působením volných radikálů a následným oxidačním poškozením. Olej je opatřen kapátkem pro praktické dávkování.
 
Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má totiž výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.
 

Použití: Aplikujte Pleťový olej se světlicí a petrklíčem pomocí masážního rolleru s růženínovou kuličkou.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Inika Organic, U Kanálky 1559/5 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?