Argital Cypřiš, Gold 10 ml

Argital Cypřiš, Gold 10 ml

Značka: Argital
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Cypřiš Gold pomáhá při nervovém vypětí i menstruačních problémech, harmonizuje mysl a působí lehce sedativně. Je zpracován za pomoci harmonizace vzácnými kovy, má jemnější a plnější vůni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Cypřiš Argital Gold má uklidňující účinky na tělo i mysl. Pomáhá při nervovém vypětí a nadměrném stresu, harmonizuje mysl a působí lehce sedativně. Je vhodný při nachlazení a onemocnění horních cest dýchacích, usnadňuje dýchání. Podporuje a celkově urychluje průběh menstruace, mírní bolesti a problémy s ní spojené a dokonce eliminuje příznaky premenstruačního syndromu

Éterický olej je zpracován za pomoci harmonizace vzácnými kovy a drahými kameny, získává tak jemnější a plnější vůni než klasicky vyrobené éterické oleje. Získaný olej má lehce nasládlou dřevitou vůni s lehkými tóny citrusových plodů. Působí mírně antidepresivně, pomáhá se lépe vyrovnat se stresem a zvýšeným napětím, navozuje dobrou náladu a pohodu.

Cypriš působí antisepticky a deodoračně. Tiší bolesti podbřišku, pomáhá při zánětech močového měchýře i menstruačních bolestech. Ocení jej především ženy trpící na premenstruační potíže a bolestivou menstruaci.

Osvěžení a energie

Éterický olej Cypřiš Gold Argital vás pohltí svou dřevitou a osvěžující vůní s citrusovým nádechem, která energizuje tělo i mysl a zároveň dodává dobrou náladu a optimismus. Jeho jiskrná vůně osvěží vaše tělo i mysl a pomůže vám načerpat síly. Cypřišový éterický olej je velice příjemný a výborně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy. 

Bojujte proti stresu

Vůně cypřiše bude vítaným pomocníkem v náročných obdobích. Cypřiš zmírňuje nepříjemné dopady stresu na lidský organismus, zklidňuje a zmírňuje pocit vnitřní tenze a napětí. Jeho vůně vám pomůže se uvolnit a zapomenout na starosti běžného dne. Má mírné sedativní účinky, pomáhá při úzkostech, depresích a nervozitě a dopřeje vaší duši chvíli klidu.

Při nemoci a nachlazení 

Éterický olej z cypřiše se rovněž upletňuje při premenstruačním syndromu, ulevuje při menstruačních bolestech a má příznivý vliv také při menopauze. Zároveň má antiseptické účinky a uplatní se i při opakovaných zánětech močových cest. Éterický olej Argital Gold je vyráběn unikátní metodou harmonizace s drahými kovy a vzácnými kameny, díky tomu získává výjimečné vlastnosti a jeho vůně je jemnější a plnější. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný. Nepoužívejte při vysokém krevním tlaku a při epilepsii.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Aromaterapeutické účinky: astma, celulitida, mastná pleť, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, zralá pleť

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Éterické oleje proti padání vlasů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?