Nobilis Tilia Cypřiš 10 ml

Nobilis Tilia Cypřiš 10 ml

Nobilis Tilia Cypřiš 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Cypřiš pomáhá při nadměrném stresu a nervovém vypětí, působí lehce sedativně a eliminuje pocity nejistoty. Mírní příznaky premenstruačního syndromu a celkově urychluje průběh menstruace.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Cypřiš Nobilis Tilia má v aromaterapii uklidňující účinky na tělo i mysl. Pomáhá při nadměrném stresu a nervovém vypětí, působí lehce sedativně a eliminuje pocity nejistoty. Osvěžuje a dezinfikuje vzduch, usnadňuje dýchání při nachlazení. Je vhodný i při ženských problémech, mírní příznaky premenstruačního syndromu a celkově urychluje průběh menstruace.

Cypřiš má svěží lehce nasládlou dřevitou vůni s mírnými podtóny citrusových plodů. Jemná vůně má sedativní účinky, přináší dobrou náladu a působí antidepresivně. Posiluje nervy a podporuje sebedůvěru ve chvílích nejistoty. Působí skvěle antisepticky a dezodoračně, utišuje bolest a pomáhá při zánětech močového měchýře. Pro ženy je skvělý v průběhu menopauzy i před menstruací, zrychluje menstruační krvácení.

Příjemná vůně

Éterický olej s cypřišem Nobilis Tilia zahalí váš domov do smyslné dřevité vůně, která výborně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy. Díky citrusovému podtónu cypřišová esence navíc energizuje tělo i mysl a zároveň dodává dobrou náladu. Cypřiš můžete používat samostatně nebo jej smíchat s jinými éterickými oleji pro unikátní vůni.

Zklidnění pro vaši duši

Vůně cypřiše vám přinese uvolnění a zklidnění nejen v náročných obdobích. Jeho svěží vůně pomáhá harmonizovat psychiku a zmírňovat nepříjemné dopady stresu na lidský organismus. Zmírňuje pocit vnitřního napětí a pomůže vám se uvolnit a zapomenout na starosti běžného dne. Má mírné sedativní účinky, pomáhá při úzkostech a nervozitě a dopřeje vaší duši chvíli klidu.

Na ženské potíže

Vůně cypřiše může někdy působit až mužně, vězte však, že je určena především ženám. Kromě jiných účinků se cypřiš významně uplatňuje při ženských problémech. Cypřiš pomáhá vyrovnávat hormonální dysbalanci a zmírňuje vedlejší účinky hormonální nerovnováhy. Uleví vám při menstruačních bolestech a má příznivý vliv také při menopauze. Zároveň se uplatňuje i při opakovaných zánětech močových cest.

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a také pro děti do 10 let. Může dráždit pokožku. Nepoužívejte při vysokém krevním tlaku a při epilepsii. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, astma, celulitida, mastná pleť, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Aromaterapie pro těhotné

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje proti padání vlasů

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejlepší éterické oleje na záněty močového měchýře

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?