Energy Cytovital čistící mléko 200 ml

Energy Cytovital čistící mléko 200 ml

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Podobně jako u jiných produktů řady Cytovital tvoří hlavní složku čistícího pleťového mléka osvědčený bylinný komplex s fytohormony a termální vodou z vřídla Podhájská. Mléko je lehce slané, podobně jako naše pokožka, a proto je čistění velmi šetrné. Díky konzistenci a minerálnímu složení pocítíte dokonalé vyčistění pleti. certifikáty: vhodné pro: čištění pletikonzistence: tekutábarva: bílábalení:

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Podobně jako u jiných produktů řady Cytovital tvoří hlavní složku čistícího pleťového mléka osvědčený bylinný komplex s fytohormony a termální vodou z vřídla Podhájská. Mléko je lehce slané, podobně jako naše pokožka, a proto je čistění velmi šetrné. Díky konzistenci a minerálnímu složení pocítíte dokonalé vyčistění pleti.

certifikáty:
vhodné pro: čištění pleti
konzistence: tekutá
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

dávkování: Aplikujte pomocí vatového tamponu na pokožku obličeje a krku.
složení: Aqua Mineralis, Extractum Herbarum Liquidum, Urea, Disodium Cocamphodiacetate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Sorbit, Sodium Laureth Sulfate, Stearic And Palmitic Acid, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Benzylalcohol, Dehydroacetic Acid, Succinic Acid, Eisenia Foetida Extract, Methionin, Helix Pomatia Extract, Parfum, Quaternium-15

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Energy Group a.s. je výhradně česká společnost založená v polovině devadesátých let. Prostřednictvím vlastních produktů je již od svého vzniku průkopníkem alternativní medicíny nejen v Česku, ale i jinde ve světě, kde již získala pevné místo na trhu, podporu zákazníků i odborné veřejnosti. Filozofie firmy Energy je založená na celostním přístupu k člověku a chápe tělo i mysl jako propojené součásti jednoho energetického systému. Optimální spolupráce obojího je pak základním předpokladem zdraví celého organismu. Důraz klade tedy nejen na prevenci jednotlivých zdravotních problémů, ale snaží se zaměřit pozornost každého klienta do jeho vlastního středu. Sortiment společnosti Energy tvoří ucelená nabídka přírodních bioinformačních produktů, které vycházejí z principů staré čínské medicíny s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, krystaloterapie, homeopatie a moderních bioinformačních metod. Bioinformační přípravky působí na lidský organismus ve dvou úrovních - přírodní účinné látky ovlivňují přímo tělesné orgány a bioinformace působí díky principu biorezonance na řídící podkorová centra v mozku. Dochází tak k zesílení léčebného účinku přítomných přírodních látek a k celkové harmonizaci organismu člověka. Základem produktové nabídky je pět hloubkově působících bylinných koncentrátů a pět bylinných krémů, které tvoří ucelený systém Regenerace v Pentagramu. Tyto přípravky korespondují s energiemi pěti základních přírodních prvků, jejichž vzájemná součinnost je podle tradiční čínské medicíny klíčem ke zdraví. Tento systém přispívá k detoxikaci a regeneraci celého organismu nebo působí cíleně podle povahy konkrétního zdravotního problému. Produkty Pentagramu lze kombinovat s ostatními výrobky Energy, jejichž sortiment se neustále rozšiřuje.

kontakt na výrobce:
ENERGY GROUP, a.s.
Trojská 201/39
171 00 Praha 7
Česká republika

webové strány značky:
www.energy-produkty.cz

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu5

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Začněte s detoxikací organismu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?