Nobilis Tilia D-panthenol na vlasy, rozprašovač - vyřaz 100 ml

Nobilis Tilia D-panthenol na vlasy, rozprašovač - vyřaz 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

D-Panthenol, nebo-li provitamín B5, patří k tradičním bioaktivním látkám. V živých buňkách se mění na kyselinu panthotenovou (vitamín B5), která je důležitou součástí koenzymu Q10. Koenzym Q10 se zúčastňuje mnoha metabolických pochodů. Jestliže se použije na vlasy, kde nejsou živé buňky, vyhlazuje je, dodává jim lesk a udržuje v nich vlhkost. Jeho samostatné použití se nehodí na jemné vlasy, které

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
D-Panthenol, nebo-li provitamín B5, patří k tradičním bioaktivním látkám. V živých buňkách se mění na kyselinu panthotenovou (vitamín B5), která je důležitou součástí koenzymu Q10. Koenzym Q10 se zúčastňuje mnoha metabolických pochodů. Jestliže se použije na vlasy, kde nejsou živé buňky, vyhlazuje je, dodává jim lesk a udržuje v nich vlhkost. Jeho samostatné použití se nehodí na jemné vlasy, které činí ještě jemnější a může způsobit až jejich lámavost.

certifikáty:
vhodné pro: ochranu vlasů
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal s rozprašovačem

použití: D-Panthenol v koncentraci 10% aplikujeme na vlhké vlasy. Jemně vmasírujeme do vlasové pokožky a do vlasů. Po 3 až 5 minutách opláchneme vodou.
složení: Aqua, D-Panthenol

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Nobilis Tilia se zabývá výrobou aromaterapeutické kosmetiky, vzděláváním a osvětovou činností v oboru aromaterapie od roku 1994. Společnost odmítá z principu živočišné suroviny a pokusy na zvířatech, jedinou živočišnou surovinou ve výrobcích je včelí vosk. Využívá maximálně suroviny z ekologického zemědělství (BIO). Vyrábí bez syntetických a konzervačních látek, a kdykoliv je to možné, jsou produkty 100% přírodní. V případě nutnosti použít konzervaci, užívají vlastního speciálně vyvinutého konzervačního systému.

kontakt na výrobce:
Nobilis Tilia, s.r.o
Vlčí Hora 147
Krásná Lípa 407 46

webové strány značky:
www.nobilis-tilia-kosmetika.cz

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?