Faith in Nature Dámský intimní mycí gel 200 ml

Faith in Nature Dámský intimní mycí gel 200 ml

(10 hodn.)
Značka: Faith in Nature
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný gel s hypoalergenním složením jemně myje intimní partie, aniž by jakkoliv vysušoval či dráždil citlivou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení10
Položit dotaz
Popis produktu

Dámský intimní mycí gel Faith in Nature s jemnými mycími složkami přírodního původu šetrně myje pokožku intimních partií a pečuje o ni. Díky hypoalergennímu složení se zklidňujícími výtažky z aloe vera či růže stolisté pokožku nijak nedráždí ani nevysušuje. Mycí gel je doplněný přírodními esenciálními oleji a extrakty, které mu dodávají příjemnou květinovou vůni.

Mycí gel díky svému zvláště jemnému složení a vyrovnanému pH šetrně myje citlivou pokožku intimních partií. Nijak ji nedráždí, nevysušuje ani nenarušuje její přirozenou mikroflóru a pomáhá předcházet zánětům, výtokům či jiným gynekologickým obtížím. Je obohacen o extrakty z aloe vera či růže stolisté, které mají zklidňující, antibakteriální a antimykotické účinky. Gel má díky obsahu přírodních esenciálních olejů příjemnou květinovou vůni.

Britská značka Faith in Nature je jednou z nejznámější stálicí na trhu s přírodní kosmetikou. Produkty jsou vždy za dostupnou cenu, přesto nejsou testovány na zvířatech, mají odpovídající kvalitu a nesou označení Leaping Bunny a Vegan.

Použití: Mycí gel používejte ke každodenní intimní hygieně. Po umytí důkladně opláchněte teplou vodou.

Upozornění: Pouze pro vnější použití. Vyhněte se oblasti očí. Při zvýšené citlivost pokožky přestaňte používat.

Faith in Nature je jednou z nejstarších značek v oblasti přírodní kosmetiky. Nabízí produkty z kvalitních přírodních surovin za dostupné ceny. Ty navíc nesou certifikaci Leaping Bunny a Vegan, a jsou zárukou toho, že si v sortimentu vybere celá rodina.

Výrobce: Faith Products Ltd, James Street , M26 1LN, Radcliffe, Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Testování na zvířatech

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Velká spotřeba / Alena 13. 5. 2019 16:56

Gel jako takový je moc fajn a příjemný. Nicméně se mi nelíbilo balení. Gel je poměrně tekutý a při použití toho z obalu vytece zbytečně moc, proto mi dlouho nevydržel. Navíc vůně mi přišla naopak velmi silná a zvláštní.

Dráždivý / Barbora 20. 5. 2018 15:17

Bohužel jsem musela přestat používat, velice dráždil a způsoboval svědění. Dala jsem mamce, ať zkusí ona a také nemohla používat...

ujde / Blanka 6. 4. 2017 17:48

Koupila jsem si jej kvůli ceně (je zde nejlevnější) a protože jako snad jediný je opravdu bez chemie, tj. i bez "neškodné chemie". Je ale strašně tekutý, téměř nevoní (nemám ten pocit čistoty poté:-))

/ Eliška 18. 2. 2017 22:50

Příjemná vůně, nedráždí/neštípe, lehce tekutější složení.

/ Eva 20. 1. 2018 17:57

S timto gelem jsem velmi spokojena...po mnoha problemech s jinymi znackami obsahujici chemii, jsem nasla konecne prirodni produkt. Vune neutralni, naprosto mi vyhovuje, kupuji jiz pres 2 roky.. ;) Tekuta konzistence mi nevadi.

/ Hana 29. 5. 2019 18:36

Produkt mi neseděl, způsoboval podráždění a svědění

/ Jiřina 17. 3. 2019 21:08

Možná změnili technologii výroby, ale mycí gel už není tekutý ale spíše je to takový rosol. Vůně příjemná, lehká. Nedráždí. Doporučuji.

Perfektní / Andrea 9. 9. 2017 08:44

Já jsem nadšená. Po dlouhé době gel, který nedráždí pokožku a nezpůsobuje mi nepříjemné svědění. Konzistence trošku více tekutější a vůně opravdu slabá, ale to není vůbec na škodu. Objednám znovu :)

/ Magdaléna 17. 12. 2017 20:20

Bohuzel mi vubec nevyhovoval. Je opravdu hodne tekutý a nemam po něm zkratka pocit umyti. Doporuciji vybrat jiny :-(

/ Kristýna 10. 7. 2018 16:08

Složení úžasné, nedráždil. Ale je až příliš tekutý a nepraktický - velká spotřeba, vůně zvláštní.

/ Renáta 26. 5. 2019 19:48

Příjemný gel, pěkně myje, hezky voní. Koupila bych znovu, ale balení je příliš malé ☹️ což je veliká škoda. Líbilo by se mi větší balení (s davkovacem by to bylo top!!!)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?