Zahir Cosmetics Dárková sada Arganová péče s vůní NEROLI 1 ks

Zahir Cosmetics Dárková sada Arganová péče s vůní NEROLI 1 ks

Značka: Zahir Cosmetics
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada přírodní kosmetiky české značky Zahir Cosmetics s exotickou vůní pomerančových květů a blahodárným účinkem arganového oleje.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada Arganová péče s vůní NEROLI od značky Zahir Cosmetics obsahuje:

Vodu z pomerančových květů 100 ml, která je výborná k dočišťování odlíčené pleti a zároveň funguje jako skvělé tonikum. Má uklidňující účinky, pomáhá harmonizovat produkci mazu a dá se také použít i k fixaci make-upu.

Arganový tělový balzám Neroli 50 ml, který je vhodný pro péči o pokožku celého těla a pro všechny typy pleti. Hlavní složku balzámu představuje arganový olej, který má vynikající regenerační a vyživují vlastnosti, pokožku zvláční a zanechá ji příjemně hebkou.

Šampon s arganovým olejem Neroli 200 ml, který poskytne vašim vlasům velmi šetrnou péči díky obsahu jemných tenzidů. Ty účinně umyjí vlasovou pokožku i vlasy od nečistot a stylingových přípravků a to bez zbytečného přílišného pěnění. 

Sérum pro posílení vlasů 55 ml, které pečuje o všechny typy vlasů, které zanechává lesklé a pevnější. Spojení rostlinných olejů bohatě vyživuje vlasovou pokožku i samotný vlas, podporuje zdravý růst a současně uhlazuje strukturu vlasu. 

Dárková sada Arganová péče s vůní NEROLI obsahuje produkty:

Zahir Cosmetics je malá česká firma, která využívá ve svých produktech blahodárných účinků arganového oleje. Složení produktů je vždy krátké a jednoduché, zcela bez obsahu zbytečných chemikálií.

Výrobce: Zahir Cosmetics s.r.o., Loučky 2262/25 , 708 00, Ostrava – Poruba, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?