Pure Fiji Dárková sada Bonbon, guava 4 ks

Pure Fiji Dárková sada Bonbon, guava 4 ks

Pure Fiji Dárková sada Bonbon, guava 4 ks

Značka: Pure Fiji
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada Bonbon se sladkou ovocnou vůní guavy obsahuje to nejlepší z tělové péče této značky. Vyzkoušíte tak tělové mléko a máslo, hydratační tělový sprej a balzám na rty.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada Bonbon Pure Fiji se sladkou ovocnou vůní guavy obsahuje to nejlepší z tělové péče této značky. Malá balení využijete na cesty, vejdou se vám do kabelky a poslouží vám i jako poznávací sada. Vyzkoušíte tak tělové mléko a máslo, hydratační tělový sprej a balzám na rty. Nebo je můžete darovat, výběr sladce voňavých produktů potěší každou ženu.

Tělová péče Pure Fiji je bohatá na množství panenského kokosového oleje a výtažků z exotického ovoce a bylinek. Toto spojení intenzivně pečuje o pokožku, zanechává ji jemnou a vláčnou a chrání ji před dehydratací. Zároveň má skvělé zklidňující účinky a dokáže se tak perfektně postarat například o pokožku podrážděnou nadměrným sluněním.

Kosmetika Pure Fiji vychází z tradičních receptur domorodců ze souostroví Fidži. Využívá sílu panenského kokosového oleje lisovaného za studena i unikátních rostlinných výtažků z bylin, které jsou sbírány ručně. Produkty regenerují a hydratují i suchou a namáhanou pokožku.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Tělová mléka, Balzámy a scruby

Hlavní typ vůně: ovocná

Výrobce: Pure Fiji, Karsanji St 52 , Vatuwaqa, Fidži

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?