Uoga Uoga Dárková sada Jungle of natural 1 ks

Uoga Uoga Dárková sada Jungle of natural 1 ks

Značka: Uoga Uoga
Certifikáty: Cosmos
Certifikát Cosmos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada kosmetiky Uoga Uoga obsahuje obličejový peeling, rozjasňovač, tělové máslo, vlasový kondicionér a micelární vodu. Využijte tuto zvýhodněnou limitovanou edici!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada Jungle of natural je limitovaná edice kosmetiky Uoga Uoga, která obsahuje:

  1. Face Scrub pleťový peeling, který je určený pro všechny typy pleti. Navíc díky svému složení se hodí také pro zmírnění předčasných známek stárnutí. Jemné exfoliační účinky nedráždí mazové žlázy. Pleťový peeling je doplňkem vaší péče, odstraňuje odumřelé buňky a celkově pleť pročistí a prozáří.
  2. Rozjasňovač Moon Path je šikovným kosmetickým produktem, který využijete na různé způsoby. Má velmi jemnou texturu, které k pleti hravě přilne a hezky ji rozjasní. Můžete ho nanášet nejen na tváře, ale je vhodný i k lehkému nalíčení očí, kdy prohloubí váš pohled. Příjemná konzistence obsahuje přírodní oleje a včelí vosk, takže pleť během dne ochrání před vysušením.
  3. Tělové máslo Sun is Dancing Quietly vaši pokožku rozmazlí vysokým obsahem výživného sezamového oleje a osvěžující pomerančovou vůní. Rychle se vstřebává, nezanechává pokožku mastnou, hluboce ji vyživí a poskytne hebkost.
  4. Kondicionér ve spreji usnadňuje rozčesávání vlasů a současně je chrání před dehydratací a poškozením při úpravě horkým vzduchem. Složení bohaté na pečující ingredience uzamyká ve vlasech hydrataci, zjemňuje jejich strukturu a chrání před třepením. 
  5. Přírodní micelární voda je vhodná pro všechny typy pleti, včetně té citlivější. Obsahuje pouze šetrné čisticí složky, které spolehlivě zachytí make-up i nečistoty a rozpustí přebytečný maz. Micelární voda získala také ocenění Best New Organic Beauty Product, Scandinavia 2019.

Ponořte se do přírodní džungle s limitovanou edicí Uoga Uoga nyní se zvýhodněnou cenou! Stále máte pochybnosti o používání přírodní kosmetiky, protože jste slyšeli mýty o její účinnosti? Možná děláte malé kroky k přirozenosti a potřebujete trochu popostrčit? Nebo jste už profíkem v oblasti přírodní kosmetiky? Ve všech případech je tento box PRO VÁS :) Jsou zde zkombinovány výrobky různých kategorií, abyste mohli „ochutnat“ od každého něco.

Litevská kosmetika Uoga Uoga byla založena v roce 2010. Zakladatelky značky začaly výrobou přírodních produktů pro sebe, své kamarády a známé. Poté založily svůj eshop a díky kvalitě a jedinečnosti měl okamžitý úspěch!

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Uoga Uoga, Kalvariju str. 125 , LT-08221, Vilnius, Litva

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?