Pure Fiji Dárková sada kokosových produktů, kokos 4 ks

Pure Fiji Dárková sada kokosových produktů, kokos 4 ks

Značka: Pure Fiji
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

V dárkové sadě najdete všechny produkty důležité pro pravidelné rozmazlování pokožky s příjemnou vůní kokosu, která je sázkou na jistotu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada kokosových produktů Pure Fiji kokos je plná kokosového oleje, jenž dodává produktům nejen úžasnou vůni, ale také vyživující účinky. Má silné hydratační a regenerační schopnosti. Je výborný pro citlivou i velmi suchou pleť. Maličká balení produktů jsou skvělými společníky při cestování, když chcete ušetřit místo v zavazadle.

Kokosový cukrový peeling hravě odstraní z pokožky odumřelé kožní buňky, zjemní ji a rozzáří. Tělové máslo díky kokosovému oleji vyživuje a hydratuje pokožku celého těla a chrání ji před vysoušením. Vaši pravidelnou večerní lázeň skvěle doplní Exotický masážní a koupelový olej. O dlouhodobou hydrataci se postará Tělové hydratační mléko, které pokožku vyživuje a po použití ji zanechává krásně hebkou a příjemně provoněnou.

Kosmetika Pure Fiji vychází z tradičních receptur domorodců ze souostroví Fidži. Využívá sílu panenského kokosového oleje lisovaného za studena i unikátních rostlinných výtažků z bylin, které jsou sbírány ručně. Produkty regenerují a hydratují i suchou a namáhanou pokožku.

Ostatní kategorie: Tělové a masážní oleje

Produktové řady: Pure Fiji Coconut

Výrobce: Pure Fiji, Karsanji St 52 , Vatuwaqa, Fidži

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?