Pure Fiji Dárková sada kokosových produktů, mléko & med 4 ks

Pure Fiji Dárková sada kokosových produktů, mléko & med 4 ks

Značka: Pure Fiji
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada kokosových produktů s jemnou vůní mléka a medu pečuje o pokožku celého těla, aktivně ji regeneruje a zároveň napomáhá příjemné relaxaci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada kokosových produktů Pure Fiji s uklidňující vůní mléka a medu pečuje o pokožku celého těla ve sprše i mimo ni. Malá balení produktů se skvěle hodí při cestování. Složení je bohaté na vysoký podíl kokosového oleje a dalších exotických olejů z kalaby a tungovníku, zatímco jemná sladká vůně medu a mléka provoní pleť a příjemně vás naladí.

Sada obsahuje vše potřebné pro intenzivní péči o pokožku i příjemnou relaxaci ve vaně. Koupelový olej plný výživných olejů pokožku celého těla aktivně zjemňuje a vyživuje ji, zatímco jemný cukrový peeling odstraňuje odumřelé pleťové buňky a zanechává pokožku krásně vláčnou. Po koupeli můžete pleti dopřát intenzivní výživu v podobě hutného másla či lehčí péči s hydratačním mlékem. Obě navíc zanechají pokožku příjemně povoněnou.

Kosmetika Pure Fiji vychází z tradičních receptur domorodců ze souostroví Fidži. Využívá sílu panenského kokosového oleje lisovaného za studena i unikátních rostlinných výtažků z bylin, které jsou sbírány ručně. Produkty regenerují a hydratují i suchou a namáhanou pokožku.

Ostatní kategorie: Tělové a masážní oleje

Produktové řady: Pure Fiji Coconut Milk & Honey

Výrobce: Pure Fiji, Karsanji St 52 , Vatuwaqa, Fidži

Z blogu1

Problematika medu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?