Pure Fiji Dárková sada kokosových produktů, mučenka 4 ks

Pure Fiji Dárková sada kokosových produktů, mučenka 4 ks

Značka: Pure Fiji
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada kokosových produktů s ovocnou vůní mučenky pečuje o pokožku celého těla, aktivně ji regeneruje a zároveň napomáhá příjemné relaxaci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada kokosových produktů Pure Fiji mučenka je plná kokosového oleje a ovocné vůně mučenky. Maličká balení produktů jsou věrnými společníky při cestování, kdy chcete ušetřit místo v zavazadle. Všechny produkty jsou obohacené o panenský kokosový olej s vysokou hydratační a regenerační schopností a dalšími rostlinnými oleji a výtažky pro krásnou pokožku.

Kokosový cukrový peeling hravě odstraní z pokožky odumřelé kožní buňky, zjemní ji a rozzáří. Tělové máslo díky kokosovému oleji vyživuje a hydratuje pokožku celého těla a chrání ji před vysoušením. Vaši pravidelnou večerní lázeň skvěle doplní Exotický masážní a koupelový olej. S pomocí Tělového hydratačního mléka je pak pokožka krásně hydratovaná, vyživená a příjemně hebká a dlouhodobě voní po ovocné mučence.

Kosmetika Pure Fiji vychází z tradičních receptur domorodců ze souostroví Fidži. Využívá sílu panenského kokosového oleje lisovaného za studena i unikátních rostlinných výtažků z bylin, které jsou sbírány ručně. Produkty regenerují a hydratují i suchou a namáhanou pokožku.

Ostatní kategorie: Tělové a masážní oleje

Produktové řady: Pure Fiji Passionflower

Výrobce: Pure Fiji, Karsanji St 52 , Vatuwaqa, Fidži

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?