Argital Dárková sada Maska Argiltubo a karibská mořská houba 1 ks

Argital Dárková sada Maska Argiltubo a karibská mořská houba 1 ks

Značka: Argital
Certifikáty: BDIH, ICEA
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada od značky Argital obsahuje masku ze zeleného jílu a přírodní karibskou mořskou houbu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada od značky Argital obsahuje:

Masku ze zeleného jílu Argiltubo, která je skvělým pomocníkem pro mastnou problematickou pleť, ale také při kožních problémech a ekzémech. Obsažený jíl napomáhá hojení drobných ranek, dezinfikuje, zesvětluje drobné jizvičky a pokožku celkově zklidňuje. Maska přináší úlevu podrážděné pokožce po dlouhém pobytu na prudkém sluníčku i poškozené popálené pleti.

Přírodní karibskou mořskou houbu - kvalitní přírodní houba určená na mytí při sprchování a koupeli. Má velkou savost a po namočení do vody je měkká a hebká. Nepravidelnost tvaru a struktury dokládá jejich přírodní původ. V přírodě 100% rozložitelná.

Použití: Houba: K mytí a masáži pokožky celého těla. Houba se skvěle hodí též ke smývání masek a zábalů ze zeleného jílu Argital. Nenamáčejte houbu do vody teplejší než 40°C! Mořská houba je hygienická a má samočisticí schopnosti. Po použití ji důkladně propláchněte, šetrně vyždímejte (nekroutit) a nechejte vyschnout na vzduchu.

Dárková sada Maska Argiltubo a karibská mořská houba obsahuje produkty:

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?