puroBIO cosmetics Dárková sada na oči

puroBIO cosmetics Dárková sada na oči

Certifikáty: NATRUE, FSC
Certifikát NATRUECertifikát FSC
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada na oči je základem pro každodenní líčení i výrazný večerní make-up. Černá tužka na oči a řasenka jsou nestárnoucí klasikou, která nikdy nezklame a snadno vytvoří mnoho variant líčení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada na oči PuroBIO je základem pro každodenní líčení i výrazný večerní make-up. Černá tužka na oči a černá řasenka jsou nestárnoucí klasikou, která nikdy nezklame a je skvělým společníkem obzvlášť pro majitelky tmavých vlasů a očí.

Sada obsahuje dva základní produkty, se kterými snadno dosáhnete mnoha variant líčení. Od tenkých černých linek a decentně zvýrazněných řas, přes prodlouženou kočičí linku, až po výrazné kouřové líčení a husté dlouhé řasy.

Černá kajalová tužka na oči má příjemnou krémovou konzistenci díky vysokému obsahu olejů a vosků. Díky tomu s ní snadno a bez zbytečného tlačení vytvoříte linku požadované intenzity. Černočerná řasenka dokáže vykouzlit decentní denní líčení i výrazný večerní vzhled, stačí ji jenom navrstvit, dokud nedosáhnete požadovaného efektu. O řasy navíc pečuje za pomoci šťávy z Aloe vera a rostlinnému glycerinu. Tyto složky jí také dodávají krémovou texturu a lehkou nezatěžující konzistenci.

Použití: Nejprve vykreslete černou linku podél spodní a/nebo horní linie řas. Poté naneste řasenku v požadovaném množství. Jedna vrstva dodá řasám přirozený vzhled, dvě až tři vrstvy se postarají o výrazné líčení a černočernou barvu.

Dárková sada na oči obsahuje produkty:

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Barva: černá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?