PURE BEGINNINGS Dárková sada pro miminko BIO 1 ks

PURE BEGINNINGS Dárková sada pro miminko BIO 1 ks

Značka: PURE BEGINNINGS
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada pro miminko obsahuje tělové mléko (100 ml), mýdlo a šampon 2v1 (100 ml) a krém na opruzeniny (50 ml) v BIO kvalitě. Dárek plný lásky a přírody od Pure Beginnings.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada pro miminko Pure Beginnings obsahuje Tělové mléko, Tekuté mýdlo a šampon 2v1 a Krém na opruzeniny. Všechny produkty jsou v BIO kvalitě a představují tu nejvybranější a nejkvalitnější péči a dětskou pokožku.

Tělové mléko citlivou dětskou pokožku intenzivně hydratuje, zklidňuje a zjemňuje. Obsahuje bio výtažek z aloe vera a baobabu, kokosový olej a bambucké máslo. Složení naleznete zde.

Tekuté mýdlo a šampon v jednom je vhodné pro každodenní očistu a starostlivou péči v jednom. Obsažená aloe vera pokožku i vlasy regeneruje a marulový olej chrání a zjemňuje. Složení naleznete zde.

Krém na opruzeniny obsahuje organický baobabový extrakt, levandulový a tea-tree esenciální olej, které spolu s pečujícími rostlinnými oleji zabraňují tvorbě opruzenin a nepříjemných mokvavých ložisek. Využijete jej zejména v plenkové oblasti, která je náchylná na zapaření, ale také v ohybových partiích horních a dolních končetin. Složení naleznete zde.

Značka Pure Beginnings je první jihoafrickou značkou nesoucí eko certifitkát ECOCERT Greenlife France. K výrobě svých produktů využívají zejména lokální rostlinné zdroje.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Pure Beginnings (PTY) LTD, 10 Delamore Road , 3650, Hillcrest, KZN, Jihoafrická republika

Z blogu2

Pure Beginnings: Dětská BIO kosmetika z africké přírody

Recenze: Přírodní kosmetika pro miminka od Pure Beginnings

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?