Sportique Dárková sada s arganovou péčí

Sportique Dárková sada s arganovou péčí

Značka: Sportique
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada s arganovou péčí je vhodná pro všechny typy pleti, ocení ji především pleť náročná, suchá a zralá. Olej i máslo můžete zařadit do každodenní péče o pleť, ale i suché vlasové konečky.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada s arganovou péčí Sportique je skvělým univerzálním dárkem pro každou ženu. Čistý arganový olej a arganové máslo jsou praktickými pomocníky pro péči o všechny typy pleti, ocení jej především pleť náročná, suchá a zralá. Olej i máslo můžete zařadit do každodenní péče o pleť, ale i suché vlasové konečky nebo vysušená nehtová lůžka.

Arganový olej v praktickém roll-onu usnadní lokální aplikaci na namáhanou pokožku obličeje i celého těla. Olej má skvělé výživné a pečující vlastnosti, uzamyká v pokožce hydrataci a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy, a tak i před známkami předčasného stárnutí. Arganový olej je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které pleť posilují, lehce tonizují a eliminují ztrátu pružnosti.

Arganové máslo můžete používat lokálně, například kolem očí a rtů, na suchou nehtovou kůžičku či ho vetřít do konečků vlasů, nebo jako sérum pod oblíbený pleťový krém či rovnou na celý obličej nebo vybranou část těla.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu1

Čím potěšit své blízké? Vánočními sety!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?