Sportique Dárková sada s vůní jasmínu

Sportique Dárková sada s vůní jasmínu

Značka: Sportique
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada s vůní jasmínu obsahuje bambucké máslo a tělové mléko se svěží květinovou vůní. Oba dva produkty jsou skvělými společníky pro každodenní péči o pokožku celého těla i rukou.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada s vůní jasmínu Sportique obsahuje bambucké máslo a tělové mléko se svěží květinovou vůní, která udělá radost nejedné ženě. Oba dva produkty jsou skvělými společníky pro každodenní péči o pokožku celého těla i rukou. Díky vysokému obsahu rostlinných másel a olejů zanechají pokožku vláčnou, jemnou a navíc krásně provoněnou.

Jasmínové bambucké máslo s osvěžující květinovou vůní je skvělé pro lokální péči o suchou namáhanou pokožku. Poslouží jako vydatný krém na ruce, péče o suchou nehtovou kůžičku i o vysušené lokty nebo kolena. Jemná květinová vůně jasmínu a ibišku má skvělé povzbuzující a harmonizační účinky na tělo i mysl, dokáže navodit pocit pohody a uklidnit.

Jasmínové tělové mléko je plné olejů a másel, uzamyká v pokožce potřebnou hydrataci a zároveň ji zklidňuje. Vysoký obsah olejů a másel aktivně podporuje regeneraci pleti a zanechává ji sametově vláčnou. Šťáva z Aloe vera se postará o zklidnění pleti, zatímco extrakt z mořských řas pokožku účinně regeneruje.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Tělová mléka

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu2

Aromaterapeutický horoskop - Býk

Čím potěšit své blízké? Vánočními sety!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?