Lavera Dárkový set Brusinka & arganový olej, Body Spa

Lavera Dárkový set Brusinka & arganový olej, Body Spa

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárkový set Brusinka & arganový olej obsahuje péči o tělo i ruce. Regenerující tělové mléko a výživný krém na ruce se postarají o náročnou pokožku, zjemní ji a ochrání před známkami stárnutí.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárkový set Brusinka & arganový olej Lavera obsahuje péči o celé tělo i ruce. Regenerující tělové mléko a výživný krém na ruce se postarají o náročnou pokožku, bohatě ji vyživí, zjemní a ochrání před známkami stárnutí. Set je skvělým dárkem pro ženy ve věkové kategorii 45+ nebo pro všechny s náročnou suchou pletí.

Regenerující tělové mléko pečuje o potřeby suché náročné pokožky díky vysokému podílu výživných olejů, rostlinných výtažků a množství vitaminů i antioxidantů. Složení bohaté na arganový olej hydratuje pokožku do hloubky, skvěle ji zjemňuje, posiluje a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Tělové mléko spojuje pečující účinky sojového, slunečnicového, arganového a olivového oleje společně s bambuckým máslem. Ty jsou plné nenasycených mastných kyselin, vitaminů a také antioxidantů, pokožku celého těla posilují a chrání před ztrátou elasticity.

Brusinkový krém na ruce pěstí namáhanou pokožku, zanechává ji jemnou a vláčnou a brání její dehydrataci. Složení bohaté na arganový a mandlový olej a bambucké máslo pleť zjemňuje a brání ji před nepříznivými povětrnostními vlivy. Výtažky z brusinek jsou plné antioxidantů a chrání tak náročnou pokožku před známkami stárnutí.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Krémy na ruce

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?