Přírodní mýdlo Dárkový set dvou mýdel

Přírodní mýdlo Dárkový set dvou mýdel

Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní mýdla jsou na olejové nikoliv na glycerínové bázi, vyrobena z olejů lisovaných studeným procesem, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu, obsah vitamínů a složek s blahodárným účinkem na pokožku. Kombinace dvou vůní v reprezentativním balení z ručně vyráběného přírodního papíru připomínající orientální původ.Podrobnosti o jednotlivých mýdlech jsou uvedeny u jednotlivých produktů.certifikáty

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Přírodní mýdla jsou na olejové nikoliv na glycerínové bázi, vyrobena z olejů lisovaných studeným procesem, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu, obsah vitamínů a složek s blahodárným účinkem na pokožku. Kombinace dvou vůní v reprezentativním balení z ručně vyráběného přírodního papíru připomínající orientální původ.
Podrobnosti o jednotlivých mýdlech jsou uvedeny u jednotlivých produktů.

certifikáty:
vhodné pro: normální pokožku
konzistence: tuhá
balení: papírová kazeta

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Mýdla Leela Oriental obsahují přírodní oleje a jsou dovážena z Thajska, kde jsou vyráběna studeným procesem v místní manufaktuře. Mýdla se hodí nejen pro soukromou potřebu, ale lze i objednat dárkové firemní či hotelové sety. Vezmeme-li v úvahu kvalitu těchto přírodních mýdel, tak nabízíme přijatelné ceny. Ty ovšem stále zaručují, že lidé, kteří je vyrábí, obdrží spravedlivou mzdu. Všem produktům Leela Oriental byla udělena certifikace SZÚ o zdravotní nezávadnosti a splňují rovněž všechny další náležitosti v souladu s požadavky zákona.

kontakt na výrobce:
Leela Oriental
Ing. Michal Šturdík
Dvořákova 827/22
779 00 Olomouc - Nová Ulice

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: