Lavera Dárkový set plný štěstí Basis sensitiv 1 ks

Lavera Dárkový set plný štěstí Basis sensitiv 1 ks

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada přírodní kosmetiky lavera obsahuje tělové mléko, krém na ruce a balzám na rty. Dopřejte své pokožce tu správnou a dokonalou péči.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárkový set plný štěstí Basis sensitiv lavera obsahuje tělové mléko, krém na ruce a balzám na rty. Dopřejte své pokožce tu správnou a dokonalou péči.

lavera Basis Zpevňující tělové mléko Q10 200ml - hydratační mléko s Bio jojobovým olejem, Bio aloe vera a přírodním koenzymem Q10. Speciálně vyvinuté složení zaručuje rychlé vstřebávání a navrací pokožce přirozenou pružnost.
 
lavera Basis Krém na ruce 75ml - příjemný krém s výživnou směsí Bio mandlového oleje a Bio bambuckého másla poskytuje extrémně namáhané pokožce nezbytnou hydrataci a zklidnění. Bio heřmánkové výtažky zjemňují a hojí podráždění.
 
lavera Basis Balzám na rty SENSITIVE 4.5 g - s Bio Jojobou a Bio bambuckým máslem poskytuje dlouhotrvající péči a hydrataci citlivým a suchým rtům. Jemná vrstva rty účinně chrání a zabraňuje tak jejich dalšímu vysušování.
 

Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky. Jejím cílem je nabídnout kvalitní kosmetiku s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je „Bio a přírodní kosmetika pro každého“.

Dárkový set plný štěstí Basis sensitiv obsahuje produkty:

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?