Lavera Dárkový set Pomeranč & Rakytník, Wellness 2015

Lavera Dárkový set Pomeranč & Rakytník, Wellness 2015

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, FSC
Certifikát NATRUECertifikát FSC
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárkový set Pomeranč&Rakytník obsahuje vše potřebné pro každodenní hygienu a péči o pokožku celého těla. Sada sprchového gelu a tělového mléka s letní ovocnou vůní potěší nejednu ženu.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárkový set Pomeranč&Rakytník Lavera Wellness obsahuje vše potřebné pro každodenní hygienu a péči o pokožku celého těla. Svěže ovocně vonící sprchový gel a tělové mléko se o pokožku intenzivně starají a zanechávají ji jemnou na dotek a zároveň i krásně voňavou. Složení obou produktů je navíc obohaceno o výtažky z rakytníku a pomerančové kůry. Nejen že dodávají letní ovocnou vůni, ale také o pokožku pečují a podporují její regeneraci.

Sada sprchového gelu a tělového mléka s ovocnou vůní potěší nejednu ženu. Vůně ovoce je skvělá pro povzbuzení při ranním vztávání a navíc zanechá pokožku jemnou a vláčnou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Tělová mléka

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Mocná síla severských rostlin

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?