Dr. Bronner's Dárkový set Tekutých universálních mýdel ALL-ONE! Mystery set

Dr. Bronner's Dárkový set Tekutých universálních mýdel ALL-ONE! Mystery set 1 ks, (4 x 60 ml)

Dr. Bronner's Dárkový set Tekutých universálních mýdel ALL-ONE! Mystery set

Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada Dr. Bronner´s potěší každého milovníka ALL-ONE mýdel. Obsahuje celkem čtyři kousky, které lze využít nejen v péči o tělo, ale i při úklidu domácnosti. Oceníte je také na cestách.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční dárkový ALL-ONE Mystery set Dr. Bronner´s obsahuje čtyři tekutá mýdla o objemu 60 ml. Využijete jej jak v péči o tělo, tak i v domácnosti. Nezapomeňte mýdla přibalit i na cesty!

Univerzální tekutá mýdla obsahují kombinace kvalitních rostlinných olejů, mají jemnou přírodní parfemaci a hodí se tak i pro tu nejcitlivější pokožku. Zastanou funkci nejenom sprchového gelu či vlasového šamponu, ale i zubní pasty či pěny na holení. V domácnosti je využijete jakožto čistič na nádobí, podlahy, ale i k umytí ovoce nebo jako gel na praní prádla.

Značka Dr. Bronner´s se pyšní hned několika certifikáty, jako jsou USDA organicLeaping Bunny či Certified B Corporation. Jejich produkty splňují podmínky FairTrade.

Upozornění: Skladujte uzavřené za pokojové teploty. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Dr. Bronner´s se specializuje na výrobu mýdel - tekutých i tuhých - s univerzálním použitím, která jsou zcela bez syntetických příměsí. Pyšní se hned několika certifikáty, jako jsou USDA organic, Leaping Bunny či Certified B Corporation. Jejich produkty splňují podmínky FairTrade.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Dr. Bronner, P.O. Box 28 , 92033, Escondido, Californie, Spojené Státy Americké

Z blogu2

Dr. Bronner’s – geniální a jedinečné přírodní mýdlo vše v jednom

Kouzlo mýdel Dr.Bronner’s - VŠE V JEDNOM

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?